🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Schmersal Finland Oy

Schmersal Finland Oy – The DNA of Safety

Schmersal yhteistyössä asiakkaittensa kanssa kehittää, valmistaa ja markkinoi komponentteja, järjestelmiä ja palveluja, joilla varmistetaan kaikille turvallinen ja toimiva työympäristö.

Tuotekehityksen päämääränä on sekä lisätä asiakkaitten kilpailukykyä ja tehokkuutta että myötävaikuttaa turvallisemman työympäristön kehittämiseen.

Tuotevalikoima jakautuu viiteen alueeseen: turvakytkentä ja -valvonta, turvasignaalin käsittely, automaatiotekniikka, Ex-kytkimet sekä hissitekniikka.  

Schmersal-ryhmä on kehittänyt ja tuottaa noin 15 000 erilaista turvatuotetta ja se on tällä valikoimallaan alan suurimpia toimittajia maailmassa.

Schmersal Finland Oy on Schmersalin tytäryhtiö, joka keskittyy asiakkaiden palveluun, kouluttamiseen sekä koneturvaratkaisujen osaamiseen.

Koulutukset

Koneisiin liittyvät turvallisuusvaatimukset ovat laissa tarkoin säädetty. Kone- ja työturvallisuusasetukset velvoittavat koneiden valmistajia ja hyödyntäjiä (omistajia) huolehtimaan koneiden riittävästä turvallisuustasosta. tec.nicum kouluttaa ja perehdyttää sinut ja henkilökuntasi nykyisten koneturvallisuusvaatimusten tasolle.

Koulutuksissa saat viimeisimmän tiedon koneturvallisuudesta liittyen mm. vaatimusten mukaisuuden osoittamiseen, CE-merkintään, riskien hallintaan, ohjausjärjestelmän luotettavuuden todentamiseen (SIL ja PL laskenta), yksittäisten turvaratkaisujen toteuttamiseen ja koneen modernisointiin.

Kun tiedät mitä sinulta vaaditaan, osaat järjestää koneturvallisuuden määräysten ja standardien vaatimalle tasolle.​​​​

Haluatko lisätietoja Schmersal Finland Oy:n koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Schmersal Finland Oy:n koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Schmersal Finland Oy:lle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Turvallisuus
Koneturvallisuus Kesto Hinta Paikka Alkaa
Käytössä olevan koneen turvallisuuden hallinta 1 päivä 450 EUR Vantaa Useita (2)
SISTEMA V2.0 – ohjelmistotyökalu 1 päivä 450 EUR Vantaa Useita (2)
Uuden koneen turvallisuus ja CE-merkintä 1 päivä 450 EUR Vantaa 20.4.2023
Uusi EU Koneasetus - Konedirektiivistä koneasetukseen 3,5 tuntia 290 EUR Vantaa ilmoitetaan kun EU Koneasetus on hyväksytty
Yrityskohtaiset koneturvallisuuden koulutukset toiveidenne mukaan Suomi Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Schmersal Finland Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Schmersal Finland Oy

Äyritie 12B
01510 Vantaa

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Schmersal Finland Oy täytä seuraavat tiedot: