Yrityskohtaiset koneturvallisuuden koulutukset toiveidenne mukaan

Schmersal Finland Oy
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Suomi
Koulutus
Yrityskohtaiset koneturvallisuuden koulutukset toiveidenne mukaan / Schmersal Finland Oy

Yrityskohtaiset koneturvallisuuden koulutukset toiveidenne mukaan

Yrityskohtaisessa koulutuksessa käydään läpi koneturvallisuuden säädösasiat ja yleiset soveltamiseen liittyvät kysymykset yhdessä sovitussa laajuudessa. Lisäksi koulutuksessa voidaan ottaa Teidän koneisiin tai projektiin liittyviä esimerkkejä, joita käsitellään vuorovaikutteisesti huomioimalla säädösten ohjeistukset ja vaatimukset. Tavoitteena on tuottaa vastauksia ja esimerkkejä, jotka ovat suoraan käytettävissä kyseisiin kohteisiin.

Yrityskohtaisesti toteutettu koulutus on erinomainen tapa keskittyä syvällisesti juuri Teillä esillä oleviin koneturvallisuuden asioihin. Koulutuksella saavutetaan välitön hyöty, unohtamatta kuitenkaan kokonaisuutta, joka on tiedostettava koneturvallisuusratkaisuja suunniteltaessa ja toteuttaessa.

Toivottavaa on, että yrityskohtaisista esimerkeistä toimitettaisiin materiaalia etukäteen kouluttajalle, mutta kouluttajalla on kyky reagoida myös koulutuksen aikana esille otettuihin koneturvallisuutta käsitteleviin aiheisiin.

Koulutuksen suunnitteluvaiheessa kouluttaja voi tarvittaessa käydä yrityksessänne tutustumassa koneisiinne sekä niihin liittyviin turvallisuustasoihin ja -haasteisiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrityskohtaiset koneturvallisuuden koulutukset toiveidenne mukaan, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Yrityskohtaisia koulutuksia toteutetaan sekä koneiden hyödyntäjille (käyttäjille), että koneiden valmistajille.

Aikataulu

Koulutus voi ajallisesti olla hyvinkin lyhyt, jolloin käsitellään vain juuri sillä hetkellä akuuttia kysymystä tai koulutus voi olla pidempikestoinen, jolloin käsiteltäviin asioihin voidaan ottaa laajemmin aiheita.

Kouluttaja

Raimo Hevosmaa, tec.nicum asiantuntijapalvelut FS Eng, TÜV Rheinland, #11669/15, Machinery

Kustannukset

Koulutus toteutetaan joustavasti, joten koulutuksen sisältö ja hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Pyydä tarjousta kouluttajalta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrityskohtaiset koneturvallisuuden koulutukset toiveidenne mukaan? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Schmersal Finland Oy

Schmersal Finland Oy – The DNA of Safety

Schmersal yhteistyössä asiakkaittensa kanssa kehittää, valmistaa ja markkinoi komponentteja, järjestelmiä ja palveluja, joilla varmistetaan kaikille turvallinen ja toimiva työympäristö. Tuotekehityksen päämääränä on sekä lisätä asiakkaitten kilpailukykyä ja tehokkuutta että myötävaikuttaa turvallisemman työympäristön kehittämiseen. Tuotevalikoima jakautuu viiteen alueeseen: turvakytkentä ja -valvonta,...


Lue lisää kouluttajasta Schmersal Finland Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Schmersal Finland Oy

Äyritie 12B
01510 Vantaa

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrityskohtaiset koneturvallisuuden koulutukset toiveidenne mukaan täytä seuraavat tiedot: