Schnider tarjoaa koulutus-, konsultointi-, valmennus- ja konsultointipalveluja

Schnider – koska tunteilla on merkitystä

Schnider tarjoaa täydennyskoulutusta, valmennusta, työnohjausta ja konsultointipalvelua.

Franz Schnider on sanattomaan viestintään ja kehonkieleen erikoistunut esiintymisvalmentaja ja toimii kouluttajana, työnohjaajana ja puhujana ympäri Suomea. Franzilla on pitkä kokemus sekä kaupan- että sosiaalialalta, esimiestyöstä ja valmennuksesta. Hänen oma monipuolinen koulutustaustansa koostuu liiketalous- ja johtoalan, markkinointisuunnittelun, uskonnon opettajan, koulutetun surutyöntekijän ja saattohoitajan, lasten ja nuorten erityisohjauksen sekä työnohjauksen ja mentoroinnin asiantuntemuksesta.

Koulutus

Schniderin piristävät täydennyskoulutuspäivät soveltuvat ihmisten parissa työskenteleville ammattilaisille.

Monipuolinen koulutusohjelma keskittyy vuorovaikutukseen liittyviin kysymyksiin.

Huomaa, että sinun on myös mahdollista jättää oma sormenjälkesi koulutukseen, kun tilaat yritys- tai henkilökohtaisen ohjelman!

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä.

Tarjolla on yksilö-, pari- ja ryhmätyönohjausta kaikilla aloilla työskenteleville.

Valmennus

Schniderin valmennusohjelmat auttavat asiakasta fokusoimaan ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvällistä kehitystä.

Tarjolla on ohjausta ja valmennusta sekä aikuisille että nuorille haastavassa elämänvaiheessa, työ- tai opiskelutilanteessa.

Konsultointi

Konsultilla on tarjottavanaan sellaista liikkeenjohdon osaamista tai asiantuntemusta, mikä yritykseltä puuttuu, mutta mitä se kuitenkin katsoo tarvitsevansa. Kyseessä voi olla spesifi, erityinen ongelma tai hyvin laaja kehittämistarpeen arviointi.

Franz Schnider on perehtynyt erityisesti työrutiineihin, työyhteisöön sekä kulttuurien välisiin ja kulttuurien reflektioon liittyviin kysymyksiin ja haasteisiin kaikilla aloilla toimiville yrityksille.

Haluatko saada lisätietoa Schniderin koulutuksista?

Löydät lisätietoa Schniderin koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Schniderilta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Myötätuntouupumus 1 päivä Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Myötätuntouupumus, avoin koulutus 1 päivä 145 EUR + alv 24 % Useita (7) Useita (7)
Henkilöstöhallinto / HR
Työhyvinvointi
Rinnakkain stressin kanssa – Näin kestät rasitusta paremmin 1 päivä Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Rinnakkain stressin kanssa – Näin kestät rasitusta paremmin, avoin koulutus 1 päivä 145 EUR + alv 24 % Useita (4) Useita (2)
Johtaminen
Esimiestaidot / Esimiestyö
Esimiehen voimaantumispäivä, avoin koulutus 1 päivä 185 EUR + alv 24 % Useita (4) Useita (4)
Kasvatus / Ohjaus
Opetus / Pedagogiikka
Voimia vastuun kantamiseen, avoin koulutus 1 päivä 109 EUR + alv 24 % Useita (6) Useita (3)
Kommunikointi
Vuorovaikutus
Nonverbaalinen viestintä, avoin koulutus 1 päivä 280 EUR + alv 24 % Useita (4) Useita (3)
Nonverbaalinen viestintä Sopimuksen mukaan Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
  • = Kesäkurssi

Yhteydenottopyyntö

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää kouluttajasta Schnider koulutus – ohjaus – valmennus.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden koulutuksen järjestäjään.

Kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen

Schnider Facebookissa

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Jukolankatu 18 D
80160 Joensuu

schnider.fi

Outi   |   4.6.2018
Koulutus ja luennoitsijan kykysi olivat aivan huippuluokkaa! Osallistujat ml minä olimme aivan otettuja. Herätti myös paljon positiivista keskustelua jälkeenpäin. - Mietin, että väkemme voisi oppia sinulta paljon ihan luennon pitämisestäkin ja siitä miten kuulijoiden mielenkiinto ylläpidetään koko ajan. Ja tietysti sisältökin oli erinomaisen k...
Näytä kokonaan
Pirjo Belcher   |   16.4.2018
Koulutus vastasi erittäin hyvin odotuksiamme ja oli erittäin hyvä. Osallistujat antoivat paljon hyvää palautetta koulutuksen sisällöstä ja kouluttajan tavasta vetää koulutus. Kelloa ei todellakaan tarvinnut vilkuilla. Koulutus antoi eväitä arjen työhön ja innostuksen opiskella asiasta lisää.
Carita Mäkinen   |   16.4.2018
Kiitos aivan mahtavasta koulutuksesta :) Päivä oli antoisa ja antoi paljon vinkkejä käytäntöön ja työhöni! Kouluttaja Franz oli asiansa osaava ammattilainen ja erittäin mukaansatempaava; aika meni kuin siivillä!