Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hallitse stressiä – Näin kestät rasitusta paremmin, tilauskoulutus

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus
Yhteenveto
1 päivä
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan

Hallitse stressiä – Näin kestät rasitusta paremmin, tilauskoulutus

Rinnakkain stressin kanssa - Näin kestät rasitusta paremmin | Schnider koulutus - ohjaus - valmennus

Vähemmän stressiä – enemmän iloa ja hyvinvointia

HUOM: Schniderin räätälöidyt ja yritys-/organisaatiokohtaiset koulutukset ovat tällä hetkellä saatavilla myös etävalmennuksena!

Jokainen ihminen kohtaa stressiä jossain vaiheessa elämäänsä. Stressin syynä voi olla esimerkiksi jatkuva kiire, työttömyys tai muu väliaikainen elämäntilanne, liikaa kuormittava työ tai äkillinen elämänmuutos.

Stressi on usein tilapäistä, lyhytaikaisena se ei yleensä aiheuta ongelmia, mutta pitkäaikainen stressi on monella tapaa vaarallista. Stressillä on merkittäviä vaikutuksia ihmisen suorituskykyyn: tekemisen suuntaan, laatuun, määrään ja sen lisäksi myös ajattelukykyyn, vireystasoon, sosiaalisuuteen, elämän valintoihin, fyysiseen terveyteen ja jopa elinikään. 

Stressi on toiseksi yleisin työperäinen terveysongelma, joka aiheuttaa yhteiskunnalle merkittäviä kustannuksia. Stressi on petollinen vieras, se yleensä huomataan vasta, kun se alkaa aiheuttaa stressireaktioita. Stressin syntymistä kannattaa siis ehkäistä kaikin mahdollisin keinoin – mitä aikaisemmin sen parempi. 

Koulutuksesta eväitä hyvinvoinnin edistämiseen

Hallitse stressiä - näin kestät rasitusta paremmin -koulutuksen tavoitteena on tarjota eri aloilla toimiville työntekijöille välineitä lisätä henkistä hyvinvointia työssä, jossa stressin riski tai stressaantuminen ovat arkipäivää. 

Koulutus järjestetään organisaatiokohtaisena valmennuksena. Kysy rohkeasti lisää!

Koulutuksen teemat

  • Työelämä ja yksityiselämä - elämän turbulenssit
  • Itsetietoisuus, tunteet ja tunteiden tarttuminen
  • Ihmisen normaalit psykologiset reaktiotavat ja tunneäly
  • Stressin eri lähteet ja ärsykkeet 
  • Stressorit ja yleiset vastareaktiot niihin
  • Stressin hallintamenetelmät ja -keinot 
  • Ajankäytön- ja ajattelun hallinta
  • Rajat / Jämäkkyys – assertiivisuuden hyödyntäminen
  • Psyykkisen sietokyvyn (resilienssin) merkitys ja kehitys

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hallitse stressiä – Näin kestät rasitusta paremmin, tilauskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu eri aloilla toimiville henkilöille, jotka haluavat saada eväitä stressinhallintaan ja hyvinvoinnin kehittämiseen.

Koulutus räätälöidään asiakkaan tarpeet huomioiden.

Kouluttaja

Franz Schnider | Schnider koulutus - ohjaus - valmennus

Franz Schnider

Franzilla on pitkä kokemus sekä kaupan- että sosiaalialalta, esimiestyöstä ja valmennuksesta.

Franzin monipuolinen koulutustausta koostuu liiketalous- ja johtoalan, markkinointisuunnittelun, uskonnon opettajan, katekeetan, koulutetun surutyöntekijän ja saattohoitajan, lasten ja nuorten erityisohjauksen sekä työnohjauksen ja mentoroinnin asiantuntemuksesta. Hän on lisäksi sanattomaan viestintään ja kehonkieleen erikoistunut esiintymisvalmentaja.

"Työssäni hyödynnän omaa monivuotista työkokemustani ja laajaa koulutustani. Ihminen on minulle kaiken ydin ja lähtökohta, joten tavoitteenani on aina löytää asiakaslähtöiset kehitysmahdollisuudet ratkaisukeskeisellä tavalla."

Kustannukset

Pyydä tarjous organisaatiollesi räätälöidystä koulutuksesta!

Schniderin tilauskoulutukset ovat saatavilla sekä lähi- että etäkoulutuksina. Räätälöityjen koulutusten laajuus, metodit ja toteutustapa kustomoidaan vastaamaan juuri sinun ja henkilöstösi tarpeita ja toiveita.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hallitse stressiä – Näin kestät rasitusta paremmin, tilauskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Schnider – koska tunteilla on merkitystä

HUOM: Schniderin räätälöidyt ja yritys-/organisaatiokohtaiset koulutukset ovat tällä hetkellä saatavilla myös etävalmennuksena! Schnider tarjoaa täydennyskoulutusta, valmennusta, työnohjausta ja konsultointipalvelua. Franz Schnider on sanattomaan viestintään ja kehonkieleen erikoistunut esiintymisvalmentaja ja toimii kouluttajana, työnohjaajana ja puhujana ympäri Suomea. Franzilla on pitkä kokemus sekä...


Lue lisää kouluttajasta Schnider koulutus – ohjaus – valmennus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Sepänkatu 17 B 12
80110 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
schnider.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Heli
Franzin kanssa on helppo tehdä yhteistyötä: hän hoitaa sovitut asiat kurssijärjestelyihin liittyen ajoissa ja täsmällisesti. Kurssi auttoi hyvin ymmärtämään ajankäyttöä ja sen tärkeyttä ja antoi osallistujille voimia tehdä muutoksia omaan elämään. Puhujana Franz on mukaansatempaava ja käyttää esimerkkejä elävöittämään puhettaan ja herättää a...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 104 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hallitse stressiä – Näin kestät rasitusta paremmin, tilauskoulutus täytä seuraavat tiedot: