Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Arvioinnit aiheesta Myötätuntouupumus

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 32 arviointiin

Päivi
(5)
Koulutus oli paljon ajatuksia herättävä kokonaisuus ja osallistujat pohtivat päivän aikana ja vielä jälkeenpäinkin omaa työssä jaksamistaan ja työtyytyväisyyttään. Suosittelen tätä koulutusta lämpimästi kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöille ja miksei muillekin.
SoTe -alan toimija
(5)
Kouluttaja kertoi aiheesta mielenkiintoisesti, käytännönläheisesti ja avasi aihetta tarinoilla; oli asiantuntija, joka aidosti tunsi aiheen. Toi esiin paljon näkökulmia työhön ja työssä jaksamiseen sekä sen edistämiseen. Kouluttaja oli hyvä esiintyjä ja mielenkiinto säilyi koko koulutuksen ajan. Ihan huippu! Osaava, kuunteleva, yleisöä osallist...
Näytä kokonaan
Anne
(4)
Koulutus oli erittäin mielenkiintoinen ja hyvin sopiva meidän työporukallemme. Franz, olit myös kouluttajana erittäin miellyttävä ja osasit ohjata keskustelua hyvin sekä ottaa sieltä juuri oikeita asioita tarkempaan keskusteluun sekä muokata esimerkkejä meidän työhömme sopivaksi. Kiitos sinulle päivästä! Koulutus antoi myös paljon ajateltavaa.
Päivikki
(5)
Kiitos erittäin hyvästä koulutuspäivästä ja meille kaikille opettajille niin tärkeän aiheen hienovaraisesta käsittelystä. Tuntui kuin olisit puhunut juuri jokaiselle osallistujalle erikseen, kun käsittelit asioita henkilökohtaisellakin tasolla, vaikka olimme läsnä ryhmänä. Tällaista voisi olla vähintään joka vuosi, koska myötätuntouupumus koske...
Näytä kokonaan
Lea
(4)
Myötätuntouupumus-oireet ja ennaltaehkäisy. Hyvää tietoa mitä kaikkea myötätuntouupumiseen voi liittyä. Kouluttajan eläväinen esittäminen teki koulutuksesta mielenkiintoisen. Hyvä materiaali.
Eva Pitkänen
(4)
Koulutus antaa mahdollisuuksia arvioida omaa jaksamista ja ennaltaehkäistä uupumusta. Kouluttajan omakohtaiset esimerkit valottavat hyvin oireita joita ei heti osaisi pitää uupumuksesta johtuvina. Jokaisella on oikeus pitää omasta hyvinvoinnista huolta, siten työ hoitoalalla tuntuu mielekkäältä. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on yksilöllist...
Näytä kokonaan
Oili
(4)
Koulutuspäivästä on jo aikaa enkä täysin muista enää kokonaisuudessaan päivän sisältöä. Olennasin asia, joka on itselle jäänyt elämään koulutuksesta, on armollisuus ja hyväksyvyys itseään kohtaan ammattilaisena ja ihmisenä. Nyt tiedän, että teen vaativaa ja välillä todella raskastakin työtä. Minulla on oikeus olla vapaa-aikanani välillä "pihalla...
Näytä kokonaan
Pekka M.
(5)
Koulutus oli monipuolinen ja riittävän käytännönläheinen. Kouluttaja oli ystävällinen ja asiantunteva. Tykkäsin myös moniammatillisesta kuulijakunnasta, jossa pystyi jakamaan kokemuksia monipuolisesti
Aino, keliakiayhdistyksen toimija
(4)
F. Schnider tempasi kuulijat mukaansa onnistunein esimerkein, kuvaavin vertauksin ja omalla innostuneella otteella. Jokainen sai tukea, miten selvitä vaikeistakin asioista ja selviytyä myös itsensä kanssa. Positiivinen lähestymistapa.
Johannes
(5)
Esiin tuli asioita jotka olen aina tiennyt, mutta en ole koskaan huomannut. Koulutuksen vetäjän miellyttävä ote ja asiantuntemus/kokemus tuntuu vieläkin. Viiden tähden koulutus. Olisin toivonut enemmän osallistujia koulutukseen.
Sari
(5)
Hyvä ja monipuolinen anti ja vinkkejä omaan työhön käytännönläheisesti.
merja littow
(5)
Erittäin hyvä koulutus. Lisää tällaisia koulutuksia :)
Outi Keskinen
(5)
Luennoitsija oli asiantunteva, asiaansa omistautunut ja empaattinen. Mielenkiinto luentoa kohtaan säilyi koko ajan. Luentomateriaali oli kattavaa. Ruoka oli hyvää.
Annamari Manner
(4)
Asia on tärkeä erityisesti nykyajan suorituspaineissa ja jatkuvassa, yhä nopeammassa muutoksessa
Mira
(4)
Koulutus oli hyvin innostava ja avasi eri näkökulmia. Oli hyvä kuulla toisten kokemuksia ja kouluttajan omiakin tuntoja.
Anne
(1)
Teoreettinen pohja oli varsin hatara eikä todellisia eväitä arkitYöhön, myötätuntouupumuksen havainnointiin työn ääressä ja sen kumuloitumisen ehkäisyyn, tästä koulutuksesta saanut.
Johanna
(5)
Hyvä koulutus, tärkeitä asioita ja huippu kouluttaja!
Arja Korrensalo
(4)
Koulutus oli minulle tarpeellinen ja sain työkavereillenikin viemisinä uusia asioita ja lähestymistapoja. Harmi vaan kun käytännössä vaan törmää omiin vanhoihin kaavoihinsa. Kiitos hyvästä ja mielenkiintoisesta päivästä.
Veli-Matti
(4)
Päivä oli tiivis ja mielenkiintoinen.
Terhi
(5)
Koulutuksesta on jo lähes vuosi aikaa mutta muistan edelleen hyvän fiiliksen, minkä kouluttaja loi tilaisuuteen. Saimme aikaiseksi paljon keskustelua tärkeästä aiheesta ja vaikka olimmekin eri alojen ammattilaisia, niin oli mielenkiintoista huomata kuinka samanlaisia kokemuksemme myötätuntouupumuksesta kuitenkin olivat! Kouluttajan omakohtaiset ...
Näytä kokonaan
Katja
(5)
Kiitos hyvästä koulutuksesta, sen avulla olen kasvanut ammattilaisena. Kouluttaja on ammattitaitoinen ja lähestyy asioita mielenkiintoisesta näkökulmasta.
Marjo Pilviö
(4)
Omien tunteiden kohtaaminen ja yhteisöjen toiminta on onnistuneen työelämän perusta. Oli mielenkiintoista nähdä/kuulla täysin toisistaan eriäviä mielipiteitä osallistujien kesken. Lähes pelottavaa oli huomata, että tämän päivän työelämässä on yhä johtavassa asemassa ihmisiä, jotka vaikuttavat lähes tunnekylmiltä. Taidot sosiaalisissa kontaktei...
Näytä kokonaan
Eeva-Liisa Höytämö
(3)
..mutta minua jäi vain harmittamaan, etten koskaan saanut pyytämiäni luentodokumentteja jälkeenpäin.. Siispä en voinut viedä informaatiota niin tehokkaasti kuin olisin halunnut kollegoilleni ym. kanssaihmisilleni.. Minulle jäi siis vain omat päivän aikana tehdyt sekavat muistiinpanoni dokumentiksi koulutuksesta.. :( Ohjelmarunko tai punainen la...
Näytä kokonaan
S
(4)
Asiasisältö oli hyvä, riittävä mitoitettuun aikaan. Paljon tuttua asiaa, mutta ajatuksia herättävää. Puhujaa oli miellyttävä kuunnella, oli myös riittävästi tilaa omille ajatuksille ilman pakotettua asioiden jakamista.
Erkki Kuuvalo
(4)
Yhden päivän aikana ei välttämättä mennä kovin syvälle asioissa, mutta vertaiskokemusten jakaminen voi olla helpottava ja voimaannuttava kokemus.
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.