Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Arvioinnit aiheesta Myötätuntouupumus, avoin koulutus

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 47 arviointiin

Johanna
(5)
Koulutus antoi minulle tärkeää tietoa myötätunnosta, uupumisesta ja työuupumuksen kehittymisestä. Sain lisää itseymmärrystä ja myötätuntoa itseäni kohtaan. Kouluttajan tyyli oli lämmin, innostava ja siitä huokui ammattitaito!
Anu
(5)
Kuntoutustyötä tekevälle erittäin tarpeellinen koulutus! Koulutuksen sisältö ja kouluttajan opetustyyli erinomainen!
Heljä Lehtonen
(5)
Monia omia mietteitäni toimintatavoista avarsi ja allekirjoitti.
Erityisopettaja
(5)
Koulutus synnytti prosessin, joka jatkuu varmasti vielä pitkään. Ammatillinen minuus joutuu välillä kadoksiin, niin työelämän muutosten kuin työntekijän siviilielämän muutosten myötä. Koulutus olisi hyödyllinen koko työyhteisöllemme. Synnyttäisi paljon hyvää, jos mahdollisimman moni saman työyhteisön jäsen pääsisi pohtimaan näitä teemoja.
Tarja Keskinen
(5)
Kiitos Franz mukavasta koulutuspäivästä ja hyvästä materiaalista, hyvästä luennosta. Tärkeä, ajankohtainen aihe, koska työelämä kiristyy ja koko ajan pitäisi vain enemmän ja enemmän jaksaa. Asiaa tuli paljon ja mukava, kun saatiin ne materiaalit s.postiin, niin saa aihetta vielä syventää. Luennolla aika nopeasti tuli paljon asiaa, ei heti pystyn...
Näytä kokonaan
Anne Lähteenmäki
(5)
Vahvistusta itselleni, että asenteeni ja arvoni ovat auttajana oikean suuntaiset. Koulutus herätti uusiakin ajatuksia, ja haastoi miettimään ja pohtimaan itseäni ja työtovereitani sekä tapaamme työskennellä. Ajatusta myös siitä, että on syytä pitää rajat ja muistettava itsehoito.
Sirpa
(5)
Koulutus oli intensiivinen, toi minulle uusia näkökulmia asiakastyöhön ja suhtautumistapani muuttui. Sain myös ihan konkreettisia vinkkejä ja hienot lisämateriaalit. Kouluttajan tapa käsitellä asiaa oli inspiroiva, intensiivinen ja mukavasti huumorilla höystetty.
Jonna Leppämäki-Heikkilä
(4)
Herätteli ajattelemaan.
Tarja Lindholm
(5)
Elävä, mukaansatempaava esitystapa! Käytännönläheinen ja viisas sisällöltään!
Johanna
(5)
Oli mieleenpainuva koulutus. Hienoa että oli kuvia, esimerkkejä paljon. Kouluttaja oli loistava!
Päivi
(4)
Sain heräteltyä omaan hyvinvointiini liittyvän tarkastelu. On ihan ok olla empaattinen. Sain myös käsityksen tunteiden merkityksestä ihmisten kohtaamisissa ja keinoista, joita voin kokeilla asiakaspalvelu- ja ohjaustyössä tapahtuvien tilanteiden purkamiseksi. Pohdittavaksi jäi myös, tietääkö perheeni tosiaan mitä teen työkseni. Tästä asiasta kes...
Näytä kokonaan
Satu K,
(3)
Olet kouluttajana mukaansa tempaava :)! Helppo kuunnella ja huomioit yksityiskohtia yleisössäsi, mikä lisää intensiivisyyttä koulutuksessasi. Se on myös harvinaita täällä Suomessa että luennoitsija ottaa yleisöä tavallasi mukaan.
Kaija Valkama
(4)
Monipuolinen koulutus, sai tajuamaan kuinka voimia vievää työ onkaan ihmisten auttajana. Tajusi kuinka voi herkästi uupua ja kuinka tärkeää on "tankata" voimia ja elää myös omaa elämää.
Sari
(5)
Hyvä ja erilainen koulutus joka vahvistaa omaa näkemystä asiaani. Uusi ja erilainen tapa tuoda asioita esille. Ihmisläheinen elävien esimerkkien kautta.
Tiina
(4)
Asia oli mielenkiintoinen ja sai ajattelimisen aihetta.
Raija Hämäläinen
(5)
Koulutus oli erittäin mielenkiintoinen ja antoi paljon ajattelemisen aihetta. Auttoi paljon ymmärtämään syitä työuupumukseen. Kiitos.
Sirpa Lahtinen
(4)
Alku oli melko tuttua asiaa, Mielenkiintoisesti esitetty. Aika loppui kuitenkin hieman kesken. Lopussa olisi ollut tärkeää asiaa myös. onneksi saimme koulutusmateriaalin.
Riitta-Leena Sihvola
(5)
Sain paljon uutta tietoa ja ajattelemisen aihetta. Päivä oli sopivasti rytmitetty ja kouluttaja esitti asiansa ymmärrettävästi ja sopivan hauskalla tavalla, että kuulijat pysyivät hereillä. Opin tapoja käsitellä ja ennaltaehkäistä uupumusta, sekä tapoja ymmärtää toista ihmistä. Hyvä päivä! Kiitos!
Lotte Okkola-Helminen
(5)
Koulutus on erittäin antoisa ja kouluttaja oli huippuluokkaa. Kouluttajan intensiteetti asiaa kohtaan oli koko ajan tehokas ja kuulijoiden suuntaan mukaansatempaava. Kiitos äärettömän voimaannuttavasta koulutuksesta! Näin erinomaisiin koulutuskokonaisuuksiin kannattaa kaikkien hakeutua! Tulen suosittelemaan Franz Scniderin koulutuksia kaikille!
Sonja kalliojärvi
(5)
Luonto oli viiden tähden arvoinen.
Eva Pitkänen
(4)
Koulutus antaa mahdollisuuksia arvioida omaa jaksamista ja ennaltaehkäistä uupumusta. Kouluttajan omakohtaiset esimerkit valottavat hyvin oireita joita ei heti osaisi pitää uupumuksesta johtuvina. Jokaisella on oikeus pitää omasta hyvinvoinnista huolta, siten työ hoitoalalla tuntuu mielekkäältä. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on yksilöllist...
Näytä kokonaan
Oili
(4)
Koulutuspäivästä on jo aikaa enkä täysin muista enää kokonaisuudessaan päivän sisältöä. Olennasin asia, joka on itselle jäänyt elämään koulutuksesta, on armollisuus ja hyväksyvyys itseään kohtaan ammattilaisena ja ihmisenä. Nyt tiedän, että teen vaativaa ja välillä todella raskastakin työtä. Minulla on oikeus olla vapaa-aikanani välillä "pihalla...
Näytä kokonaan
Pekka M.
(5)
Koulutus oli monipuolinen ja riittävän käytännönläheinen. Kouluttaja oli ystävällinen ja asiantunteva. Tykkäsin myös moniammatillisesta kuulijakunnasta, jossa pystyi jakamaan kokemuksia monipuolisesti
Aino, keliakiayhdistyksen toimija
(4)
F. Schnider tempasi kuulijat mukaansa onnistunein esimerkein, kuvaavin vertauksin ja omalla innostuneella otteella. Jokainen sai tukea, miten selvitä vaikeistakin asioista ja selviytyä myös itsensä kanssa. Positiivinen lähestymistapa.
Johannes
(5)
Esiin tuli asioita jotka olen aina tiennyt, mutta en ole koskaan huomannut. Koulutuksen vetäjän miellyttävä ote ja asiantuntemus/kokemus tuntuu vieläkin. Viiden tähden koulutus. Olisin toivonut enemmän osallistujia koulutukseen.
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.