Uhkatilanteiden hallinta -koulutus

Sec And Safe Solutions Oy
Yhteenveto
sopimuksen mukaan
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa

Alkavat koulutukset
Suomi
sopimuksen mukaan

Verkossa
Joustavasti

Uhkatilanteiden hallinta -koulutus

Suomessa lähes joka kolmas työntekijä kohtaa väkivaltaa tai sen uhkaa työpaikallaan. Sec And Safe Solutions Oy kouluttaa henkilöstönne suojautumaan väkivallan uhalta, ennakoimaan ja lukemaan uhkaavan tilanteen kehittymistä sekä toimimaan tilanteessa. Järjestämme koulutuksia ympäri Suomen.

Olemme kouluttaneet useiden eri alojen ammattilaisia varautumaan ja selviytymään haastavista asiakastilanteista. Asiakkaitamme ovat mm. Oppilaitokset, palvelualan yritykset, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Koulutuskokonaisuuteen voidaan sisällyttää myös muita uhkatilanteiden hallintaa tukevia aiheita kuten: ensiapua, alkusammutusta, työturvallisuutta ja turvallisuuskävelyiden järjestämistä.

Mitä koulutus sisältää?

Uhkatilanteiden hallinta -koulutuksemme auttavat sinua kohtaamaan haastavatkin tilanteet ja selviytymään niistä. Jokaisella meistä on oikeus kokea olomme turvalliseksi työpaikalla ja päästä terveenä kotiin jokaisen työpäivän päätteeksi.

Koulutuksessa käydään läpi myös debriefing-toimet. Ammattitaitoiset kouluttajamme kertovat käytännönläheisesti ja tosielämän esimerkkejä käyttäen väkivalta- ja uhkatilanteista. Koulutuksen aikana henkilöstönne pääsee tutustumaan uhkatilanteiden hallintaan käytännössä sekä oppimaan hätävarjelun perusteet. Koulutuksessa tutustutaan myös muun muassa työturvallisuuslakiin ja rikoslakiin.

Uhkatilanteiden hallinta -koulutuksen sisältö:

  • Häiriökäyttäytymisen taustatekijät
  • Oma käyttäytyminen ristiriitatilanteessa
  • Uhka- ja vaaratilanteiden ennaltaehkäisy
  • Toiminta vaaratilanteissa ja vaaratilanteiden jälkeen
  • Stressireaktio
  • Stressin hallinta
  • Käytännön harjoitteet
  • Jälkihoito ja raportointi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Uhkatilanteiden hallinta -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Väkivaltaa ja sen uhkaa esiintyy keskimääräistä enemmän palvelualoilla, sosiaali- ja terveydenhoitoalalla, turvallisuusalalla, kasvatus- ja opetusalalla, hotelli- ja ravintola-alalla, kaupan alalla sekä kuljetusalalla. Yksintyöskentely ilta- ja yöaikaan lisää huomattavasti väkivallan riskiä.

On työnantajan velvollisuus huolehtia työntekijöiden turvallisuudesta ja terveydestä työssä sekä järjestettävä työ ja työolosuhteet siten, että väkivallan uhka ja väkivaltatilanteet ehkäistään mahdollisuuksien mukaan ennakolta.

Kustannukset

197,00€ (+Alv. 24%)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uhkatilanteiden hallinta -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sec And Safe Solutions Oy sosiaalisessa mediassa

Sec And Safe Solutions Oy

Sec And Safe Solutions Oy - Turvallisuuden asiantuntijasi

Olemme luotettava ja vastuullinen koulutus- ja asiantuntijapalveluita turvallisuuteen tuottava yritys, Yrityksemme kotipaikka on Vantaalla, toimimme kuitenkin koko Suomen alueella. Tuotamme koulutus- ja asiantuntijapalveluita turvallisuuteen yrityksille, yhteisöille, oppilaitoksille ja yksityishenkilöille. Missionamme on luoda Suomalaisista työpaikoista turvallisempia. Haluamme olla luotettava ongelmanratkaisija asiakkaillemme...


Lue lisää kouluttajasta Sec And Safe Solutions Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sec And Safe Solutions Oy

01490 Vantaa

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 11 arviointiin

Jannika Liikanen (Megazone)

Vapaa-ajan aktiviteetin asiakaspalveluhenkilöstölle järjestettynä koulutus oli todella tarpeellinen, se antoi avaimia sekä lisävarmuutta toimia stressaavissa ja hankalissa asiakaspalvelutilanteissa. Kouluttajat oli ammattitaitoisia ja todella mukavia. Henkilökunnan palaute: Jokaisen asiakaspalvelijan tulisi käydä tämä koulutus.

Osallistuja

Kiitos! Oli todella ajatuksia herättävä ja inspiroiva koulutus!

Osallistuja

Kiitokset koulutuksesta, hyödyllistä tietoa jota voi hyvin käyttää työelämässä Kiitos :)

Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 11 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 747 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Uhkatilanteiden hallinta -koulutus täytä seuraavat tiedot: