Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Asiakaspalvelijan turvallisuuskoulutus

Securitas Oy
Yhteenveto
sopimuksen mukaan
pyydä tarjous
sopimuksen mukaan
   
Tilauksesta
Useita paikkakuntia
Koulutus
Asiakaspalvelijan turvallisuuskoulutus

Asiakaspalvelijan turvallisuuskoulutus

Asiakaspalvelijan turvallisuuskoulutuksessa käsitellään yleisimpiä asiakaspalvelijan kohtaamia haastavia asiakastilanteita, niiden syntymisen ehkäisyä ja niissä toimimista. Koulutuksessa käsitellään erilaisia asiakastyyppejä ja sitä miten omalla käyttäytymisellä voidaan vaikuttaa asiakkaan tunnetiloihin. Lisäksi tutustutaan kulttuuritekijöihin, joiden tiedostaminen auttaa välttämään uhkatilanteita. 

Koulutuksen sisältö

Koulutus suoritetaan usein rentona, vuorovaikutteisena luentona ja siinä käytetään laajaa havaintomateriaalia sekä käytännön harjoitteita, kohdistuen koulutettavan ryhmän toimintaympäristöön ja työtehtävän erityispiirteisiin. Kouluttaja opettaa myös hyväksi havaittuja aggressiivisen henkilön rauhoittamiskeinoja.

Koulutus voidaan toteuttaa myös ryhmän omalla toimipisteellä, jolloin harjoittelu kohdistuu heidän jokapäiväiseen työympäristöönsä. Tällöin kouluttaja voi auttaa luomaan selkeitä ja turvallisia toimintamalleja työympäristön erityispiirteisiin perustuen. Securitas kouluttaa sekä pienryhmiä että isompia ryhmiä, mutta tarpeen vaatiessa myös yksittäisiä henkilöitä. Asiakaspalvelijan turvallisuuskoulutus on yleisesti kestoltaan 2–8 tuntia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asiakaspalvelijan turvallisuuskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu asiakaspalvelussa työskenteleville ammattilaisille.

Kustannukset

Koulutus räätälöidään asiakkaan toiveiden ja ryhmän tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous suoraan Securitakselta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asiakaspalvelijan turvallisuuskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Securitas Oy

Securitas

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Missiona Securitaksella on suojata koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa. Koulutamme vuositasolla turvallisuusasioita yli 3000 henkilölle. Securitas toteuttaa pätevyyden antavia kurssimuotoisia koulutuksia kuten järjestyksenvalvojan...


Lue lisää kouluttajasta Securitas Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Securitas Oy

Elimäenkatu 30
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutus.securitas.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Asiakaspalvelijan turvallisuuskoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: