Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Järjestyksenvalvojan peruskurssin uusintakoe

Securitas Oy
Yhteenveto
1,5 tuntia
32,26 EUR + alv 24 % (yht. 40 EUR)
Lupa- ja korttikoulutukset
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
15.12.2019 10:00 
32,26 EUR
18.12.2019 16:30 
32,26 EUR

Järjestyksenvalvojan peruskurssin uusintakoe

järjestyksenvalvojan-peruskurssi-uusintakoe

Viimeistele järjestyksenvalvojakoulutuksesi

Oletko käynyt jo järjestyksenvalvojan peruskurssin (40h), mutta sinulta on suorittamatta peruskurssin tentti? Voit ilmoittautua järjestyksenvalvojan uusintakokeeseen, jos olet suorittanut kurssin Securitaksella. Mikäli olet suorittanut kurssin jossain muualla, otathan ennen ilmoittautumista yhteyttä.

Haluaisitko työskennellä järjestyksevalvojana yleistötapahtumissa?

Järjestyksenvalvojan peruskurssi (40h) on suoritettava, jos haluat työskennellä järjestyksenvalvojana yleisötapahtumissa, urheilutapahtumissa, ravintoloissa, laivalla tai leirintäalueella.

Järjestyksenvalvojan tehtävissä voi toimia poliisin hyväksymä nuhteeton 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti järjestyksenvalvojan peruskurssin ja kurssikokeen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Järjestyksenvalvojan peruskurssin uusintakoe, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Olet suorittanut kurssin Securitaksella. Mikäli olet suorittanut kurssin jossain muualla, otathan ennen ilmoittautumista yhteyttä.

Kustannukset

40€ sis. alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Järjestyksenvalvojan peruskurssin uusintakoe? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Securitas Oy

Securitas

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Missiona Securitaksella on suojata koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa. Koulutamme vuositasolla turvallisuusasioita yli 3000 henkilölle. Securitas toteuttaa pätevyyden antavia kurssimuotoisia koulutuksia kuten järjestyksenvalvojan...


Lue lisää kouluttajasta Securitas Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Securitas Oy

Elimäenkatu 30
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutus.securitas.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Järjestyksenvalvojan peruskurssin uusintakoe täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kiinnostunut vartijan työstä?

Tule Securitakselle saamaan opit suoraan turvallisuusalan kenttätyötä tekeviltä ammattilaisilta. Seuraavat kurssit alkavat Helsingissä tammikuussa 2020.