Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Onnettomuustilanneharjoitukset

Securitas Oy
Yhteenveto
Räätälöity koulutus
Sopimuksen mukaan
   
Tilauksesta
Useita paikkakuntia
Koulutus
Onnettomuustilanneharjoitukset

Onnettomuustilanneharjoitukset

Securitas tarjoaa laadukkaita asiantuntijakoulutuksia onnettomuustilanteiden varalle. Varautuminen mahdollisiin onnettomuuksiin alkaa riskienarvioinnista ja suunnittelusta. Turvallisuusohjeistukset koulutetaan henkilöstölle ja toimintaa harjoitellaan käytännössä. Yritysten on tärkeää harjoitella turvallisuustoimintaa käytännössä, jotta oikeat toimintamallit löytyvät myös poikkeustilanteessa.

Pelastuslaki edellyttää poistumisharjoitusta

Poistumisharjoitukset ovat osa pelastuslain edellyttämää omatoimista varautumista.  Poistumisharjoituksessa testataan ja harjoitellaan turvallisesti sekä ohjatusti henkilöstön evakuoimista kiinteistöstä hätäpoistumisteitä käyttäen.

Poistumisharjoitukset sisältävät palautetilaisuus suojeluorganisaatiolle sekä kirjallisen raportoinnin. Ennen harjoitusta suositellaan toteutettavaksi myös pelastussuunnitelman perehdytyskoulutus vähintään suojeluorganisaatiolle.

Sisällesuojautumisharjoitus tuo turvaa uhkatilanteiden varalta

Sisällesuojautumisharjoitus on osana pelastuslain tarkoittamaa omatoimista varautumista toteutettava harjoitus, jossa harjoitellaan suojautumista sisätiloihin jonkin ulkopuolisen vaara- tai uhkatilanteen vuoksi. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi väkivallan uhka tai lähiympäristössä tapahtunut vaarallisen aineen onnettomuus.

Harjoituksessa henkilöstö oppii tiedostamaan työpaikkansa turvallisuusriskejä ja suojeluorganisaation valmiudet tilannejohtamiseen paranevat. Harjoituksesta tehdään aina kirjallinen yhteenvetoraportti kehitysehdotuksineen.

Toimi oikein evakuiointitilanteessa

Evakuointiharjoituksessa testataan ja harjoitellaan tilojen evakuointia osastoittain esimerkiksi hoitokoti- ja sairaalaympäristössä. Evakuointiharjoituksella pyritään varmistamaan, että henkilöstö tietää omat tehtävänsä ja osaa käyttää suunniteltuja toimintamalleja yllättävän tilanteen sattuessa. Harjoituksesta koostetaan palaute ja tulokset raportoidaan kehitysehdotuksineen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Onnettomuustilanneharjoitukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Räätälöidään organisaation toiveiden mukaisesti. 

Kustannukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Onnettomuustilanneharjoitukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Securitas Oy

Securitas

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Missiona Securitaksella on suojata koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa. Koulutamme vuositasolla turvallisuusasioita yli 3000 henkilölle. Securitas toteuttaa pätevyyden antavia kurssimuotoisia koulutuksia kuten järjestyksenvalvojan...


Lue lisää kouluttajasta Securitas Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Securitas Oy

Elimäenkatu 30
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutus.securitas.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Onnettomuustilanneharjoitukset täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: