Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Paloilmoitinlaitteenhoitajan koulutus

Securitas Oy
Yhteenveto
4 tuntia
169,35 EUR + alv 24 % (yht. 210 EUR)
suomi
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
169,35 EUR
23.9.2020

Helsinki
169,35 EUR
18.11.2020

Verkossa
169,35 EUR
25.8.2020

Verkossa
169,35 EUR
14.10.2020
Paloilmoitinlaitteenhoitajan koulutus

Paloilmoitinlaitteenhoitajan koulutus

Koulutuksessa tutustutaan paloilmoitinlaitteiston yleisiin toimintaperiaatteisiin ja koulutus antaa valmiudet toimia paloilmoittimenhoitajana. Koulutuksessa käsitellään yleiset toimintamallit liittyen laitteen palo- ja vikahälytyksiin, irtikytkentöihin ja ilmoituksiin. Paloilmoitinlaitteiston tuntemus on eduksi mm. virheellisten hälytysten minimoinnissa.

Koulutuksen sisältö

Paloilmoittimen hoitajan koulutukseen sisältyy teoriaopetuksen lisäksi käytännön harjoittelua paloilmoitinlaitteella. Kurssin jälkeen osallistuja saa todistuksen koulutuksen suorittamisesta. Lisäpalveluna on mahdollista tilata vaihtoehtoisesti Securitas Paloilmoitinlaitteenhoitaja -kortti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Paloilmoitinlaitteenhoitajan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Paloilmoitinlaitteenhoitajana toimiville tai muille paloilmoitinlaitteen käytöstä ja toiminnasta vastaaville henkilöille (esimerkiksi turvallisuusesimiehet).

Verkkototeutukset:

Osallistuminen edellyttää, että osallistujalla on käytössä tietokone, jossa on toimiva verkkoyhteys sekä mahdollisuus video- ja ääniyhteyteen. (kamera ja mikrofoni)

Kustannukset

Hinta: 210 € (sis. alv).

Ilmoittautuminen paloilmoittimen hoitajan koulutukseen on sitova. Osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkua. Alle viikkoa ennen paloilmoittimenhoitajan koulutusta tehtyjen peruutusten osalta veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta ennen paloilmoitinlaiteenhoitajan koulutuksen alkua, laskutetaan koulutuksen täysimääräisenä. Peruutukset on tehtävä suoraan Securitakselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Paloilmoitinlaitteenhoitajan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Securitas Oy

Securitas

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Missiona Securitaksella on suojata koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa. Koulutamme vuositasolla turvallisuusasioita yli 3000 henkilölle. Securitas toteuttaa pätevyyden antavia kurssimuotoisia koulutuksia kuten järjestyksenvalvojan...


Lue lisää kouluttajasta Securitas Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Securitas Oy

Elimäenkatu 30
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutus.securitas.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Paloilmoitinlaitteenhoitajan koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: