Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Pelastussuunnittelu

Securitas Oy
Yhteenveto
Räätälöity koulutus
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Pelastussuunnittelu

pelastussuunnittelu-Securitas

Anna ammattilaisen laatia yrityksesi pelastussuunnitelma

Anna Securitaksen asiantuntijoiden laatia yritykseksi pelastussuunnitelmat ja ylläpitää niitä! Pelastussuunnitelman laatiminen on lakisääteinen velvollisuus. Suunnitelmassa on kuvattava tunnistetut riskit ja vaaratekijät sekä niihin liittyvät varautumistoimet. Pelastussuunnitelman tiedot tulee tarkistaa vähintään kerran vuodessa tai mikäli toiminnassa tapahtuu turvallisuuteen vaikuttavia muutoksia.

Pelastussuunnittelun voi myös ulkoistaa. Securitaksen asiantuntijat tuottavat lainmukaiset pelastussuunnitelmat ja hoitavat tarvittaessa myös suunnitelman ylläpitämisen puolestanne. Pelastussuunnitelma voidaan toteuttaa perinteisessä tulostettavassa muodossa tai verkkopelastussuunnitelmana.

Paranna organisaatiosi turvallisuutta

Pelastussuunnitelman tunteminen parantaa koko organisaation turvallisuutta ja auttaa toimimaan oikein vaara- ja hätätilanteiden sattuessa. Halutessanne Securitaksen asiantuntijat perehdyttävät pelastussuunnitelman keskeisen sisällön koko henkilöstöllenne tai valitulle henkilöstöryhmälle, kuten suojeluorganisaatiolle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pelastussuunnittelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Räätälöidään asiakasyritysten toiveiden mukaisesti. 

Kustannukset

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pelastussuunnittelu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Securitas Oy

Securitas

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Missiona Securitaksella on suojata koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa. Koulutamme vuositasolla turvallisuusasioita yli 3000 henkilölle. Securitas toteuttaa pätevyyden antavia kurssimuotoisia koulutuksia kuten järjestyksenvalvojan...


Lue lisää kouluttajasta Securitas Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Securitas Oy

Elimäenkatu 30
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutus.securitas.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Pelastussuunnittelu täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kiinnostunut vartijan työstä?

Tule Securitakselle saamaan opit suoraan turvallisuusalan kenttätyötä tekeviltä ammattilaisilta. Seuraavat kurssit alkavat Helsingissä tammikuussa 2020.