Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tulityökorttikoulutus

Securitas Oy
Yhteenveto
8 tuntia
suomi
   
Helsinki, Rauma, Verkossa
Koulutus
Tulityökorttikoulutus

Tulityökorttikoulutus

Tilapäisellä tulityöpaikalla tulitöitä tekevällä henkilöllä on oltava Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä voimassaoleva tulityökortti. Tulityökortin saamiseksi on suoritettava tulityökorttikoulutus.

Tulityökorttikurssin voi suorittaa Securitaksella joko lähiopetuksena (8 tuntia) tai osittain verkko-opiskeluna, jolloin lähiopiskelua on ainoastaan 4,5 tuntia. Verkko-opiskeluun voi osallistua ainoastaan, mikäli tulityökortti on vielä voimassa. Tilauksesta kurssi voidaan toteuttaa myös webinaarina, jonka lisäksi alkusammutus ja kurssikoe järjestetään lähiopetuksena.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on, että tulityöntekijä tietää ja tuntee tulitöiden vaarat sekä tulitöihin liittyvän ohjeistuksen ja lupakäytännön. Koulutuksessa painottuvat vahinkojen ennaltaehkäisy ja vahinkotilanteiden oikea hoitaminen. Koulutuksen jälkeen tulityön tekijällä on perusteet tehdä tarvittavat tulitöiden turvatoimenpiteet ja hän hallitsee alkusammutuksen perusteet. Tulityökortti on voimassa 5 vuotta. Korttia ei voi uusia ilman koulutusta.

Koulutuksen sisältö

  • tulityövahinkojen ennaltaehkäisy
  • suojeluohjeet ja vastuut
  • vaaratekijät
  • toiminta onnettomuuden sattuessa
  • alkusammutusharjoitukset ja teoriakoe

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulityökorttikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tulityökortti vaaditaan tulitöiden tekijältä sekä tulityöluvan valvojalta.

Tutkinto / todistus

SPEK Tulityökortti

Kustannukset

Kurssin hinta riippuu toteutustavasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulityökorttikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Securitas Oy

Tukea turvallisuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen koulutus- ja asiantuntijapalveluista

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Missiona Securitaksella on suojata koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa. Koulutamme vuositasolla turvallisuusasioita yli 3000 henkilölle. Securitas toteuttaa pätevyyden antavia kurssimuotoisia lupakoulutuksia kuten järjestyksenvalvojan...


Lue lisää kouluttajasta Securitas Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Securitas Oy

Elimäenkatu 30
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutus.securitas.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työturvallisuuskortti verkossa 60€ + alv

Työturvallisuuskortin suorittaminen verkossa on helppoa ja edullista. Koulutuksesta on mahdollista saada kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyysmerkintä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tulityökorttikoulutus täytä seuraavat tiedot: