Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Turvallisuuden asiantuntijaluennoitsija

Securitas Oy
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus
Turvallisuuden asiantuntijaluennoitsija

Turvallisuuden asiantuntijaluennoitsija

Kaipaako organisaationne turvallisuusaiheista koulutusta? Unohditteko perehdyttää pelastussuunnitelman henkilöstöllenne? Oletteko kohdanneet muutosvastarintaa turvallisuuskäytäntöjen kehittämisessä?

Voitte keskittää organisaationne turvallisuuden kehittämis- ja päivittäiset ylläpitotehtävät asiantuntijallemme kuukausiveloituksellisella palvelulla. Palvelukokonaisuus räätälöidään toimintaympäristönne mukaisesti ja käytettävät työtunnit määritellään sopimuksen mukaan.

Palvelun sisältö

Palveluun kuuluu usein esimerkiksi pelastussuunnittelua, henkilöstön kouluttamista, rekisteriselosteiden ylläpitämistä ja laatimista, yleisesti turvallisuuden kehittämistehtäviä sekä kiinteistön omatoimiseen varautumiseen liittyvät tehtävät, kuten poistumisharjoitusten järjestäminen.

Mikäli kaipaat turvallisuusasiantuntijan tukea organisaationne turvallisuusasioiden kehittämiseen, Securitas tarjoaa joustavan ratkaisun. Securitaksen turvallisuusasiantuntijoilla on vahva asiantuntemus ongelmanratkaisusta, yritysturvallisuuden osa-alueista ja riskienhallinnasta. Turvallisuuskulttuurin ylläpitäminen ja kehittäminen on Securitaksen keskeistä ydinosaamista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuuden asiantuntijaluennoitsija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Asiantuntijaluennot sopivat jokaiseen yritykseen, joka haluaa kehittää turvallisuuttaan ja huolehtia henkilökunnan työhyvinvoinnista.

Kustannukset

Pyydä tarjous suoraan Securitakselta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuuden asiantuntijaluennoitsija? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Securitas Oy

Tukea turvallisuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen koulutus- ja asiantuntijapalveluista

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Missiona Securitaksella on suojata koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa. Koulutamme vuositasolla turvallisuusasioita yli 3000 henkilölle. Securitas toteuttaa pätevyyden antavia kurssimuotoisia lupakoulutuksia kuten järjestyksenvalvojan...


Lue lisää kouluttajasta Securitas Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Securitas Oy

Elimäenkatu 30
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutus.securitas.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Paloturvallisuus kuntoon

KIP Service huolehtii yrityksenne sammuttimista sekä henkilökuntanne koulutuksista – ammattitaidolla!  Tutustu mm. tulityökortti-, työturvallisuuskortti- ja alkusammutuskoulutuksiin.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvallisuuden asiantuntijaluennoitsija täytä seuraavat tiedot: