Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työturvallisuuskorttikoulutus

Securitas Oy
Yhteenveto
8 tuntia
79,84 EUR + alv 24 % (yht. 99 EUR)
suomi
Lupa- ja korttikoulutukset
Helsinki, Rauma, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Helsinki
10.9.2019 9:00  (suomi)
79,84 EUR
6.11.2019 9:00  (suomi)
79,84 EUR
Rauma
15.11.2019 8:00  (suomi)
79,84 EUR
Suomi
Sopimuksen mukaan 

Työturvallisuuskorttikoulutus

työturvallisuus kortti kurssi

Työturvallisuuskorttikurssilta valmiuksia turvalliseen työskentelyyn

Työturvallisuuskorttikoulutuksen tavoitteena on parantaa työturvallisuutta ja vähentää työtapaturmia työpaikoilla antamalla perustietoa työsuojelusta ja valmiuksia laadukkaaseen perehdyttämiseen. Koulutus edesauttaa myös käytännön yhteistoimintaa työn tilaajan ja sen tekijöiden välillä.

Avoimia työturvallisuuskorttikursseja järjestetään kuukausittain. Kursseja toteutetaan myös tilauksesta kaikkialle Suomeen.

Avoimissa työturvallisuuskorttikoulutuksissa ei lisätä enää muita kuluja, kuten kortin tilaus- tai oppimateriaalikuluja hintaan, vaan ne sisältyvät ilmoitettuun teoriakoulutuksen hintaan.

Koulutus on Työturvallisuuskeskuksen hyväksymän koulutussisällön mukainen. Koulutuksen ja kurssikokeen läpäisseelle myönnetään työturvallisuuskortti, joka on voimassa kerrallaan viisi vuotta, jonka jälkeen työturvallisuuskorttikoulutus tulee suorittaa uudelleen. Erillistä työturvallisuuskortin kertauskoulutusta ei enää järjestetä.

Koulutuksen sisältö

  • työtapaturmien torjunta
  • yleisohjeet
  • keskeiset vaaratekijät ja niiden torjunta
  • yhteistoiminta työpaikalla
  • varautuminen onnettomuustilanteisiin

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työturvallisuuskorttikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työturvallisuuskorttia edellytetään monissa ammateissa. Kurssi antaa perustiedot työsuojelusta sekä työturvallisista toimintatavoista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työturvallisuuskorttikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Securitas Oy

Securitas

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Missiona Securitaksella on suojata koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa. Koulutamme vuositasolla turvallisuusasioita yli 3000 henkilölle. Toteutamme pätevyyden antavia kurssimuotoisia koulutuksia kuten järjestyksenvalvojan peruskursseja...


Lue lisää kouluttajasta Securitas Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Securitas Oy

Elimäenkatu 30
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutus.securitas.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työturvallisuuskorttikoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti, Laippaliitoskoulutus ja monet muut koulutukset.