Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uhkatilannekoulutus

Securitas Oy
Yhteenveto
sopimuksen mukaan
pyydä tarjous
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
sopimuksen mukaan

Verkossa
sopimuksen mukaan
uhkatilanne, vaara

Uhkatilannekoulutus

Securitaksen turvallisuuskoulutusten keskiössä on laadukkaan asiakaspalvelun ohella uhkatilanteiden tunnistaminen, ennakointi, reagointi ja tilanteen mukainen toiminta. Uhkatilannekoulutusten sisältö on kehitetty kansainvälisesti tunnetun puhejudon (verbal judo) pohjalta moderneiksi toimintamalleiksi, jotka on todettu toimiviksi aidoissa asiakaspalvelutilanteissa.

Uhkatilanteiden hallinnan koulutuksissa käsitellään vuorovaikutteisesti yleisimpiä uhka- ja vaaratilanteita sekä niissä toimimista. Koulutuksessa opetellaan uhkatilanteiden tunnistamista, uhan välttämistä sekä uhkaavan henkilön kohtaamista.

Koulutukset räätälöidään aina koulutettavan ryhmän tarpeiden ja ammattialan mukaan. 

Koulutuksen tavoitteet:

  • Antaa osallistujille perusvalmiudet kohdata aggressiivisesti käyttäytyvä henkilö.
  • Yhtenäistää työyhteisön käytäntöjä sekä toimintamalleja vaara- ja uhkatilanteissa.
  • Tarjota vaihtoehtoiset toimintamallit vaara- ja uhkatilanteisiin: etäisyyden säilyttäminen, irroittautuminen ja puolustautuminen, hyökkääjän hallittu rajoittaminen, apua paikalle tai pakoon tilanteesta.

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on paremmat valmiudet tunnistaa uhkaavia tilanteita, ennaltaehkäistä niiden syntymistä sekä toimia niissä oikein.

Haastavan asiakkaan kohtaaminen

Haastava asiakastilanne alkaa varoittamatta ja voi kehittyä konfliktiksi, jossa ihmisten turvallisuus voi olla uhattuna. Haastavan tilanteen kehittyminen on pyrittävä katkaisemaan ennen aggression kehittymistä ja kontrollin häviämistä. Haastavan asiakkaan kohtaamiseen valmentavalla koulutuksella saadaan yhtenäistettyä työyhteisön toimintamalleja, vallitsevia asenteita sekä opetetaan monipuolisesti positiivista sanallista ja sanatonta viestintää. Henkilöstölle opetetaan sellaisia taitoja, joilla haastava asiakaspalvelutilanne saadaan hallintaan ja turhia henkilöriskejä voidaan välttää omalla toiminnalla.

Asiakaspalvelijan henkilöturvallisuuskoulutus

Työyhteisössä turvallisuuden tunne on laadunvarmistaja ja työtehon edistäjä. Asiakaspalveluhenkilöstön turvallisuustaitoja kannattaa ylläpitää ja kehittää monipuolisella koulutuksella niin perinteisessä toimistopalvelutyössä kuin liikkuvassa ja sähköisiä viestintäkanavia hyödyntävässä asiakaspalvelutyössä. Koulutuksen yhteydessä voidaan jalkauttaa työnantajan tahtotilaa turvallisuusasioissa ja koulutuksessa käsitellään usein työyhteisön omia turvallisuusohjeistuksia sekä esimerkiksi pelastussuunnitelman keskeistä sisältöä. 

VAUHKO™

VAUHKO™ on toimiala- ja toimintaympäristökohtaisesti räätälöitävä vaara- ja uhkatilanteiden hallintaan sekä kontrollointiin kehitetty Securitaksen koulutusohjelma. Vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen koulutus räätälöidään toimeksiantajan tahtotilan ja kohderyhmän työympäristön mukaisesti.  Kouluttajina toimivat Securitaksen asiantuntijat, joilla on kattava kokemus uhkatilanteiden hallinnasta ja vaaratilanteiden ehkäisemisestä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Uhkatilannekoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksesta on hyötyä kaikille, jotka saattavat kohdata työssään uhkaavia tilanteita. (asiakaspalvelun ammattilaiset, yksin tai riskialttiissa ympäristössä työskentelevät)

Securitas kouluttaa sekä pienryhmiä, että isompia ryhmiä, mutta tarpeen vaatiessa myös yksittäisiä henkilöitä.

Koulutuspaikka

Koulutuspaikka on sovittavissa. Kysy myös yhdistelmäkoulutuksia, joissa teoriaopiskelu verkossa yhdistetään lähiopetuksena suoritettavaan käytännönharjoitteluun.

Kustannukset

Koulutus räätälöidään asiakkaan toiveiden ja ryhmän tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous suoraan Securitakselta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uhkatilannekoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Securitas Oy

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Missiona Securitaksella on suojata koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa. Koulutamme vuositasolla turvallisuusasioita yli 3000 henkilölle. Securitas toteuttaa pätevyyden antavia kurssimuotoisia lupakoulutuksia kuten järjestyksenvalvojan...


Lue lisää kouluttajasta Securitas Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Securitas Oy

Elimäenkatu 30
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutus.securitas.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Alina
(5)
Kouluttaja oli erittäin asiantunteva, käytännönläheinen ja osasi esittää asiat selkeinä kokonaisuuksina.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Paloturvallisuus kuntoon

KIP Service huolehtii yrityksenne sammuttimista sekä henkilökuntanne koulutuksista – ammattitaidolla!  Tutustu mm. tulityökortti-, työturvallisuuskortti- ja alkusammutuskoulutuksiin.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Uhkatilannekoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: