Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Väliaikaisen vartijan koulutus 40h

Securitas Oy
Yhteenveto
40 tuntia
209,68 EUR + alv 24 % (yht. 260 EUR)
Koulutus
Helsinki, Useita paikkakuntia
marker Tarjonnassa myös kesällä
Alkavat koulutukset
Helsinki
209,68 EUR
14.8.2020

Helsinki
209,68 EUR
9.10.2020

Suomi
Sopimuksen mukaan
Väliaikaisen vartijan koulutus 40h

Väliaikaisen vartijan koulutus 40h

Työskennelläksesi yksityisellä turvallisuusalalla vartijan työtehtävissä, sinun tulee täyttää vartijan kelpoisuudelle asetetut vähimmäisvaatimukset. Vartijana työskentely edellyttää vartijan koulutuksen suorittamista sekä poliisin myöntämää vartijakorttia.

Vartijan peruskoulutus muodostuu väliaikaisen vartijan koulutuksesta (40 tuntia) sekä vartijan koulutuksesta (80 tuntia), jotka ovat myös osa turvallisuusalan ammattitutkintoa. Väliaikaisen vartijan koulutus tulee suorittaa ensin, jonka jälkeen on mahdollista hakea väliaikaista vartijakorttia neljäksi kuukaudeksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Väliaikaisen vartijan koulutus 40h, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat hakemassa poliisilta vartijakorttia. Vartijana voi työskennellä 18–67 vuotias henkilö, joka tunnetaan rehelliseksi ja luotettavaksi ja on henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan tehtävään sopiva.

Kouluttaja

Securitaksen kouluttajat ovat yksityisen turvallisuusalan ammattilaisia, jotka työskentelevät pääosin edelleen kenttätyössä sekä tuntevat vartijan työn vaatimukset oman työkokemuksensa kautta. Kouluttajamme ovat myös pätevöityneet voimankäytön kouluttamiseen Poliisiammattikorkeakoulussa.

Kustannukset

260 € (sis. alv)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Väliaikaisen vartijan koulutus 40h? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Securitas Oy

Securitas

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Missiona Securitaksella on suojata koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa. Koulutamme vuositasolla turvallisuusasioita yli 3000 henkilölle. Securitas toteuttaa pätevyyden antavia kurssimuotoisia koulutuksia kuten järjestyksenvalvojan...


Lue lisää kouluttajasta Securitas Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Securitas Oy

Elimäenkatu 30
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutus.securitas.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Väliaikaisen vartijan koulutus 40h täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: