Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen 2.12. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Vartijan koulutus 80h

Securitas Oy
Yhteenveto
80 tuntia
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Helsinki
Koulutus
Vartijan koulutus 80h

Vartijan koulutus 80h

Työskennelläksesi yksityisellä turvallisuusalalla vartijan työtehtävissä, sinun tulee täyttää vartijan kelpoisuudelle asetetut vähimmäisvaatimukset. Vartijana työskentely edellyttää vartijan koulutuksen suorittamista sekä poliisiviranomaisen myöntämää vartijakorttia.

Vartijan peruskoulutus muodostuu väliaikaisen vartijan koulutuksesta (40 tuntia) sekä vartijan koulutuksesta (80 tuntia), jotka ovat myös osa turvallisuusalan ammattitutkintoa. Vartijan 80 tunnin koulutukseen voivat osallistua ainoastaan henkilöt, jotka ovat suorittaneet 40 tunnin väliaikaisen vartijan koulutuksen.

Osallistuja saa koulutuksen suorittamisesta todistuksen, jolla hän voi hakea poliisilta vartijakorttia. Kortti on voimassa enintään 5 vuotta kerrallaan.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Hyrian kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vartijan koulutus 80h, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat osallistua kaikki väliaikaisen vartijan koulutuksen (40h) hyväksytysti suorittaneet henkilöt, jotka aikovat työskennellä vartijana. Vartijan työn perusteet 40h -koulutus, joka on suoritettu 1.10.2002 - 1.1.2017 välillä, vastaa nykyistä väliaikaisen vartijan koulutusta.

Vartijana voi työskennellä 18 - 67-vuotias henkilö, joka tunnetaan rehelliseksi ja luotettavaksi ja on henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan tehtävään sopiva.

Tutkinto / todistus

Koulutus järjestetään yhteystyössä Hyrian kanssa ja kurssitodistuksen saat suoritetun koulutuksen jälkeen Hyrialta.

Aikataulu

Kurssin aikataulu vaihtelee riippuen siitä, onko kyseessä päiväkoulutus vai ilta-viikonloppukoulutus.

Koulutuspaikka

Koulutusta järjestetään verkko-opiskeluna sekä lähiopiskeluna Helsingissä.

Kouluttaja

Securitaksen kouluttajat ovat yksityisen turvallisuusalan ammattilaisia, jotka työskentelevät edelleen kenttätyössä sekä tuntevat vartijan työn vaatimukset oman työkokemuksensa kautta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vartijan koulutus 80h? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Securitas Oy

Tukea turvallisuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen koulutus- ja asiantuntijapalveluista

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Missiona Securitaksella on suojata koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa. Koulutamme vuositasolla turvallisuusasioita yli 3000 henkilölle. Securitas toteuttaa pätevyyden antavia kurssimuotoisia lupakoulutuksia kuten järjestyksenvalvojan...


Lue lisää kouluttajasta Securitas Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Securitas Oy

Elimäenkatu 30
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutus.securitas.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vartijan koulutus 80h täytä seuraavat tiedot: