Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tööturvalisuskaardi kursus

Selekta
Yhteenveto
1 päivä
viro
   
Helsinki
Lupa- ja korttikoulutukset

Tööturvalisuskaardi kursus

Tööturvalisuskaardi kursus, Eesti keeles

Tööturvalisuskaardi koolituselt valmisolek toime tulla ohtudega tööpaigal

Tööturvalisuskaardi koolituselt saad valmisoleku märgata ja toime tulla erinevate ohtudega tööpaigal. Lisaks tutvustatakse koolitusel erinevate ametialade vastutust ja kohustusi turvalisuse tagamiseks ühisel tööpaigal.

Tööturvalisuskaardi kursuse läbinud saavad vajalikke teadmisi töökohal esinevate riskide kohta ja selle kohta kuidas nendega toime tulla.

Paljud ettevõtted eeldavad Tööturvalisuskaardi olemasolu

Tööturvalisuskaart võeti Soomes üleriigiliselt kasutusse 2003. aasta algusest. Paljud tellijad eeldavad töötegijalt kehtiva Tööturvalisuskaardi olemasolu.

Tööturvalisuskaardi koolitus on välja töötatud ühiste tööpaikade tööturvalisuse parandamiseks. Eri osapoolte vaheline toimiv koostöö on turvalisuse tagamise eelduseks ja just seda koostööd aitab tööturvalisuskaart luua.  

Huvitusid koolitusest?

Kui soovid lisateavet Tööturvalisuskaardi kohta, kliki allolevale nupule ja täida kontaktleht. Küsimused saadetakse edasi otse koolitajale.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tööturvalisuskaardi kursus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tööturvalisuskaardi kursus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Selekta

Selekta

Koulutukset turvallisuudesta – Selekta 

Selekta tarjoaa rekrytointipalveluiden lisäksi yrityksille ja yksityishenkilöille koulutuksia koko Suomen alueella. Selektan tarjontaan kuuluvat mm.: Työturvakoulutukset Tulityökorttikoulutukset Tieturvakoulutukset Turvakorttikoulutukset sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle Hätäensiapukurssi 8h EA1® , sis. hätäensiapu 8h Selekta järjestää Työturvallisuuskortti- ja Tulityökorttikoulutuksia tarvittaessa myös englanniksi, viroksi, puolaksi ja...


Lue lisää kouluttajasta Selekta ja katso koulutustarjonta täältä

Selekta Facebookissa

Yhteystiedot

Selekta

Esterinportti 2 B
00240 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
selekta.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 53 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tööturvalisuskaardi kursus täytä seuraavat tiedot: