Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Arvioinnit aiheesta Sexpo

Keskiarvo: 4,5

Juno Koivisto
Kouluttajat osaavia ja huomioonottavia, luennoitsijat monipuolisia ja inspiroivia. Todella antoisa ja inspiroiva koulutus kokonaisuudessaan. Suosittelen lämpimästi!
Osallistuja
Lempeä, hyvän mielen ilmapiiri, ammattimainen ote, yksilöllisyyden huomiointi.
Osallistuja
Olin koulutuksessa erityisen tyytyväinen sisältöjen monipuolisuuteen, käytännönläheisyyteen ja positiiviseen meininkiin.
Osallistuja
Lämmin kiitos taidoistanne kohdata, tukea ja opastaa. Opetus ja koulutus ammattitaitoista ja lempeää!
Osallistuja
Opin, että pidän etäopiskelusta ja se osui luontevasti omaan elämään.
Osallistuja
Se tapa, millä koronarajoitukset ja etäseminaarit otettiin haltuun, oli kuin taikaa. Ikään kuin mitään ongelmaa ei olisi ollutkaan.
Osallistuja
Koulutuksen pystyy yhdistämään mielekkäästi työelämään.
Osallistuja
Kouluttajat olivat kannustavia, rohkaisevia ja ystävällisiä. Aiheet olivat kaikenkaikkiaan erittäin mielenkiintoisia.
Osallistuja
Koulutuksen aiheet olivat pääasiassa hyvin suunniteltu ja mukailivat sitä, mitä ajattelen asiakaskentällä tulevan vastaan.
Osallistuja
Olisin toivonut tiedot tulevien lahipaivien ohjelmasta aiemmin.
Osallistuja
Upeita puheenvuoroja ja esiintyjiä. Erinomainen koulutus.
Osallistuja
Päivän sisältä oli antoisa ja pohdintoja herättävä!
Osallistuja
Ihan huippukoulutus ja toteutus, jälleen kerran! Taattua laatua ja toimii etänäkin todella hyvin!
Osallistuja
Käytännön toteutus sujui poikkeuksellisen hyvin etäyhteydellä pidettäväksi.
Osallistuja
Lämmin kiitos asiapitoisesta, näkemyksiä herättelevästä inhimillisen koskettavastakin päivästä, joka onnistui etänäkin erinomaisesti.
Osallistuja
Paljon sai pohdittavaa ja tarkasteltavaa omaan työhön liittyen.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.