Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Avusteinen seksi ja vammaisten ihmisten seksuaalisuuden tukeminen

Sexpo
Yhteenveto
1 päivä
250 EUR + alv 24 %
3.9.2021 10.00
Haku päättyy: 2.9.2021
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Avusteinen seksi ja vammaisten ihmisten seksuaalisuuden tukeminen

Avusteinen seksi -verkkokoulutuspäivä tarjoaa tietoa vammaisten ihmisten seksuaalioikeuksista sekä menetelmiä seksuaalisten tarpeiden kohtaamiseen ja seksissä avustamiseen. Koulutuksessa tarkastellaan seksissä avustamisen ammattietiikkaa ja rajapintoja, pohditaan seksissä avustamisen periaatteita ja käytäntöä sekä saadaan tietoa soveltuvista seksivälineistä. Lisäksi syvennytään esimerkiksi suostumukseen ja erilaisiin neuvottelutilanteisiin liittyviin kysymyksiin. Vammaisuutta ja seksuaalisuutta käsitellään moninaiset vammaisuuden muodot huomioiden.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Avusteinen seksi ja vammaisten ihmisten seksuaalisuuden tukeminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii esimerkiksi henkilökohtaisille avustajille, vammaispalveluiden työntekijöille, toimintaterapeuteille, puheterapeuteille, hoitajille, seksityöntekijöille, seksologeille, terapiatyön ammattilaisille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Koulutuspaikka

Koulutuspäivä toteutetaan Zoom-sovelluksen kautta.

Kustannukset

250 € + alv 24% (yht.310 €). Laskuihin lisätään laskutuslisä 5 €.

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Paikan voi siirtää toiselle henkilölle sopimalla siitä erikseen Sexpon koulutustiimin kanssa. Sexpo pidättää oikeuden olla järjestämättä koulutusta, mikäli riittävää määrää ihmisiä ei osallistu. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Avusteinen seksi ja vammaisten ihmisten seksuaalisuuden tukeminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sexpo-säätiö sosiaalisessa mediassa

Sexpo

Sexpo – seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntija

Sexpo on toiminut jo vuodesta 1969 seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi Suomessa. Toimintaan kuuluvat monimuotoiset palvelut kuten neuvonta, terapia, konsultointi ja kouluttaminen. Sexpo pyrkii siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Säätiö edistää edistää seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista...


Lue lisää kouluttajasta Sexpo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sexpo

Kinaporinkatu 2 E 41
00500 Helsinki

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 15 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Avusteinen seksi ja vammaisten ihmisten seksuaalisuuden tukeminen täytä seuraavat tiedot: