Koulutus
Ei arviointeja

Kliinisen seksologian koulutus

Sexpo, paikassa Helsinki
Kesto
1 vuosi
Hinta
9 924 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
19 syyskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kesto
1 vuosi
Hinta
9 924 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
19 syyskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Kliinisen seksologian koulutus

Kliinisen seksologian koulutus on akateemista, syventävää seksologian koulutusta, joka tarjoaa laaja-alaista ja syvällistä tietoa seksologiasta. Koulutuksen suorittanut opiskelija voi käyttää itsestään nimikettä kliininen seksologi ja hakea nimikkeelle pohjoismaisen NACS-auktorisoinnin Suomen seksologisen seuran kautta, mikäli muut auktorisointiedellytykset täyttyvät.

Laajuus: 60 op. Koulutus vastaa tasoa 3 (kliininen seksologia) pohjoismaisessa seksologian koulutusohjelmassa (NACS).

Koulutuksen rakenne: Ohjelmassa on viisi (5) neljän päivän intensiiviopetusviikkoa (yhteensä 20 päivää), käytännön harjoittelua, työnohjausta, mentorointia, englanninkielistä kirjallisuutta sekä konstruktiivisia tehtävänantoja. Nelipäiväiset koulutusseminaarit järjestetään Sexpon koulutustiloissa Helsingissä.

Intensiiviviikkojen väleissä opiskelijat saavat itsenäiseen opiskeluun mentorointia joko verkon välityksellä tai Sexpon toimitiloissa Helsingissä. Koulutukseen sisältyy yhteistyötä muiden osallistujien kanssa verkko- oppimisympäristöissä.

Koulutuksen sisältöjä: Ohjelma sisältää asiantuntijaluentoja, verkko-opetusta, tieteellistä kirjallisuutta sekä konstruktiivisia tehtäviä. Luennoitsijoina toimii kokeneita erityisasiantuntijoita Suomesta ja maailmalta.

Opiskelijat saavat koulutuksen ajaksi ESSM-jäsenyyden (Euroopan seksuaalilääketieteellinen yhdistys) ja pääsyn yhdistyksen materiaaleihin sekä sen muihin jäsenetuihin.

Esimerkkejä koulutuksen aihealueista:

  • Seksuaalisuus osana kulttuuria ja yhteiskuntaa
  • Neurologia ja seksuaalilääketiede
  • Seksuaaliterapeuttinen työskentely eri työottein ja viitekehyksin
  • Työskentely moninaisten seksuaalihäiriöiden parissa
  • Seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus
  • Traumojen ja kiintymyssuhdevaurioiden vaikutus seksuaalisuuteen
  • Terapeuttinen työ monikulttuurisessa kontekstissa
  • Erityisryhmien seksuaalisuus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kliinisen seksologian koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 syyskuuta, 2023

  • Hybriditoteutus
  • Helsinki

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu ammattilaisille, jotka työskentelevät vaativissa terveyden ja hyvinvoinnin tehtävissä. Koulutus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi terapeuteille, psykologeille ja lääkäreille.

Tutkinto / todistus

Osallistuminen edellyttää maisterin tutkintoa tai ylempää AMK-tutkintoa soveltuvalta alalta sekä aiempaa osaamista seksologiasta. Jokainen hakemus arvioidaan erikseen.

Aikataulu

Seminaaripäivät:
19.-22.9.2023
9.-12.1.2024
14.-17.5.2024
27.-30.8.2024
19.-22.11.2024

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 9924 € (sis. alv 24%). Koulutuksen voi maksaa yhdessä tai kymmenessä erässä. Ensimmäinen erä maksetaan koulutukseen hyväksymisen yhteydessä ja loput erät laskutetaan koulutuksen käynnistyttyä.

Peruutusehdot: Mikäli hakija hyväksytään koulutukseen, hän vahvistaa osallistumisensa ja ottaa koulutuspaikan vastaan maksamalla ensimmäisen koulutuserän. Mikäli ensimmäistä erää ei ole suoritettu annetun maksuajan (14 vrk) puitteissa, voi koulutuspaikka siirtyä jonossa seuraavalle. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, eikä ennakkomaksuja palauteta, jos hakija peruu osallistumisensa koulutukseen. Sexpolla on oikeus peruuttaa koulutus, jos sille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia.

Sexpo-säätiö sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kliinisen seksologian koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Sexpo
Kinaporinkatu 2 E 41
00500 Helsinki

Sexpo – seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntija

Sexpo on toiminut jo vuodesta 1969 seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi Suomessa. Toimintaan kuuluvat monimuotoiset palvelut kuten neuvonta, terapia, konsultointi ja kouluttaminen. Sexpo pyrkii siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Säätiö edistää seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista sekä...

Lue lisää kouluttajasta Sexpo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu