Seksuaalineuvontakoulutus etänä

Sexpo
Yhteenveto
1 vuosi
2 900 EUR + alv 24%
8.9.2023 10.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Seksuaalineuvontakoulutus etänä

Seksuaalineuvontakoulutus on seksologian peruskoulutusta, joka antaa valmiuksia asiakkaiden yksilölliseen kohtaamiseen sekä seksuaalisuuden kysymyksistä keskustelemiseen. Koulutuksessa painotetaan omien seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyvien asenteiden työstämistä ja tutkimista.

Seksuaalineuvontakoulutuksen rakenne on pohjoismaisten NACS-koulutuskriteerien mukainen ja sen suorittaneet saavat käyttää nimikettä seksuaalineuvoja. Koulutus toteutetaankokonaan etäopintoina. Seksuaalineuvontakoulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle ajantasaiset perustiedot seksologiasta, vahvistaa opiskelijan ammattieettistä identiteettiä sekä valmentaa monimuotoiseen seksologian asiakastyöhön. Seksuaalineuvontaopinnot suoritettuaan on mahdollisuus hakea seksuaaliterapiakoulutukseen, mikäli muut hakuedellytykset täyttyvät.

Esimerkkejä koulutuksen aihealueista:

  • Seksuaalisuuden kohtaaminen, omien asenteiden, arvojen sekä käsitysten tarkastelu (SAR, 25 h)
  • Seksologiset perustiedot ja seksuaalisuuden merkitykset
  • Seksuaalisuuden, suhteiden ja sukupuolen moninaisuus, sukupuolisensitiivisyys
  • Arvot, ammatillisuus ja seksuaalietiikka
  • Seksuaalioikeudet
  • Seksuaali- ja lisääntymisterveys

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Seksuaalineuvontakoulutus etänä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Sosiaali- ja terveysalojen, opetus- ja kasvatusalojen sekä yhteiskunnallisten alojen ammattilaiset ja muut soveltuvat henkilöt, jotka toimessaan kohtaavat asiakkaita ja seksuaalisuuden kysymyksiä.

Hakuedellytykset:

Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on alempi korkeakoulututkinto, ammatillinen perustutkinto soveltuvalta alalta (esimerkiksi lähihoitajan pätevyys) tai käynnissä olevat opinnot soveltuvalta alalta. Jokainen hakemus arvioidaan erikseen. Hakijoita voidaan myös haastatella henkilökohtaisesti. Koulutus toteutetaan täysin verkossa ja osallistuminen edellyttää erinomaisia valmiuksia etäopiskeluun. Opiskelija vastaa itse ääni- ja kuvayhteydensä laadusta. 

Aikataulu

Seminaaripäivät: 

8.-9.9.2023 (ensimmäinen seminaari molempina päivinä klo 10 - 16)

13.-14.10.2023 (perjantaisin klo 16 - 18, lauantaisin klo 10 - 16)

1.-2.12.2023

12.-13.1.2024

1.-2.3.2024

12.-13.4.2024

17.-18.5.2024

14.-15.6.2024

9.-10.8.2024

13.-14.9.2024

Koulutuspaikka

Koulutus toteutuu kokonaisuudessaan etäopintoina verkon kautta. Opiskelija vastaa itse ääni- ja kuvayhteydensä laadusta. 

Kustannukset

Seksuaalineuvontakoulutuksen hinta on 2900 € + alv 24% (yhteensä 3596 €). Koulutuksen voi maksaa yhdessä tai kymmenessä erässä. Erälaskuihin lisätään laskutuslisä 5 € / lasku. Ensimmäinen erä maksetaan koulutukseen hyväksymisen yhteydessä ja loput erät laskutetaan koulutuksen käynnistyttyä.

Koulutuksen hinta sisältää Suomen Seksologisen Seuran auktorisointeihin vaadittavan työnohjauksen (16 tuntia) sekä käytännön harjoittelun tueksi tarjottavan mentoroinnin.

Peruutusehdot:

Mikäli hakija hyväksytään koulutukseen, hän vahvistaa osallistumisensa ja ottaa koulutuspaikan vastaan maksamalla ensimmäisen koulutuserän. Mikäli ensimmäistä erää ei ole suoritettu annetun maksuajan (14 vrk) puitteissa, voi koulutuspaikka siirtyä jonossa seuraavalle. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, eikä ennakkomaksuja palauteta, jos hakija peruu osallistumisensa koulutukseen. Sexpolla on oikeus peruuttaa koulutus, jos sille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Seksuaalineuvontakoulutus etänä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sexpo-säätiö sosiaalisessa mediassa

Sexpo

Sexpo – seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntija

Sexpo on toiminut jo vuodesta 1969 seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi Suomessa. Toimintaan kuuluvat monimuotoiset palvelut kuten neuvonta, terapia, konsultointi ja kouluttaminen. Sexpo pyrkii siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Säätiö edistää seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista sekä...


Lue lisää kouluttajasta Sexpo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sexpo

Kinaporinkatu 2 E 41
00500 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 16 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Seksuaalineuvontakoulutus etänä täytä seuraavat tiedot: