Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Seksuaaliterapiakoulutus

Sexpo
Yhteenveto
10 kahden päivän seminaaria ja itsenäinen työskentely välijaksoilla
3 500 EUR + alv 24 %
10.2.2022
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Seksuaaliterapiakoulutus | Sexpo-Säätiö

Seksuaaliterapiakoulutus

Seksuaaliterapiakoulutus antaa valmiuksia käsitellä terapeuttisesti seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä yksilö- ja pariterapiassa. Koulutus tarjoaa tietoa terapiatyön perusteista, ihmissuhteista, seksuaalisuudesta sen eri ilmenemismuodoissaan sekä parisuhde- ja seksuaaliongelmien hoidosta.

Tiedon lisäksi koulutuksessa painotetaan kurssilaisten henkilökohtaista kehitysprosessia ja käytännön työotteen kehittämistä. Seksuaaliterapiakoulutuksen pääkouluttajat ovat alalla pitkään työskennelleitä seksologian ammattilaisia, joilla on vankka osaaminen käytännön seksuaaliterapiatyöstä. Sexpon kouluttajien lisäksi koulutuksessa vierailee useita terapia-alan osaajia.

Koulutus koostuu kymmenestä kahden päivän seminaarista (20 päivää). Seminaarit sisältävät luentoja, ryhmätöitä, harjoituksia ja työnohjausta. Koulutukseen kuuluu myös perehtymistä alan kirjallisuuteen, käytännön asiakastyöhön harjoittelu ja lopputyö. Seminaarien välillä on pienryhmätapaamisia, joihin saattaa sisältyä matkustamista.

Vuoden 2022 koulutus pyritään järjestämään pääsääntöisesti lähiopetuksena, mutta seminaarien toteutuksessa hyödynnetään tarvittaessa etäosallistumista.

Laajuus: 30 op

Seksuaaliterapeuttikoulutuksen sisältöjä:

  • Oma minuus ja terapiatyö: omien asenteiden, seksuaalihistorian ja ihmissuhteiden tarkastelu.
  • Terapiatyön perusteet sekä seksuaalisuuteen ja terapiaan liittyvän tiedon arviointi.
  • Terapeuttiset viitekehykset, erityisesti ratkaisukeskeinen lyhytterapia ja integratiivinen työote.
  • Seksuaaliterapian keskeiset tieto- ja taitosisällöt mm. halun ja nautinnon, ongelmallisen seksikäyttäytymisen, häpeän, kehollisuuden ja tunne- & tarvetyöskentelyn kysymyksissä.
  • Toipumisorientaatio.
  • Inklusiivisuus, ammattietiikka ja oman työn arviointi.
  • Työhyvinvointi ja palautetietoinen työskentely.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Seksuaaliterapiakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sosiaali- ja terveysalan, nuorisotyön ja opetusalan työntekijät sekä terapeutit, joilla on 30 opintopistettä seksologian tai seksuaalineuvonnan opintoja suoritettuna.

Seksuaaliterapiakoulutukseen osallistuminen edellyttää todistusta seksuaalineuvontakoulutuksen tai seksologian perusopintojen (30 op) suorittamisesta sekä vähintään alempaa korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta.

Aikataulu

Seminaaripäivät:

10.-11. helmikuuta 2022
24.-25. maaliskuuta 2022
28.-29. huhtikuuta 2022
9.-10. kesäkuuta 2022
11.-12. elokuuta 2022
22.-23. syyskuuta 2022
3.-4. marraskuuta 2022
1.-2. joulukuuta 2022
12.-13. tammikuuta 2023
16.-17. helmikuuta 2023

Koulutuspaikka

Sexpon koulutustila, Hämeentie 29, 00500 Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 3500 € + alv 24% (yhteensä 4340 €).

Koulutuksen voi maksaa yhdessä tai kymmenessä erässä. Koulutuksen hinta sisältää pohjoismaiseen NACS auktorisointiin sisältyvää ryhmätyönohjausta (16 tuntia), joka on edellytys käytännön asiakasharjoitteluun. Ensimmäinen erä maksetaan koulutukseen hyväksymisen yhteydessä ja loput erät laskutetaan koulutuksen käynnistyttyä.

Peruutusehdot:

Mikäli hakija hyväksytään koulutukseen, hän vahvistaa osallistumisensa ja ottaa koulutuspaikan vastaan maksamalla ensimmäisen koulutuserän. Mikäli ensimmäistä erää ei ole suoritettu annetun maksuajan (14 vrk) puitteissa, voi koulutuspaikka siirtyä jonossa seuraavalle. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, eikä ennakkomaksuja palauteta, jos hakija peruu osallistumisensa koulutukseen. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Seksuaaliterapiakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sexpo

Sexpo – seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntija

Sexpo on toiminut jo vuodesta 1969 seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi Suomessa. Toimintaan kuuluvat monimuotoiset palvelut kuten neuvonta, terapia, konsultointi ja kouluttaminen. Sexpo pyrkii siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Säätiö edistää edistää seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista...


Lue lisää kouluttajasta Sexpo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sexpo

Kinaporinkatu 2 E 41
00500 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Seksuaaliterapiakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: