⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Asiakkaan psyykkisen kriisin kohtaaminen ratkaisukeskeisesti

SnellmanEDU, paikassa Kuopio (+1 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Hinta
135 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 135 EUR)
Seuraava toteutus
4 lokakuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 20.9.2023
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
1 päivä
Hinta
135 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 135 EUR)
Seuraava toteutus
4 lokakuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 20.9.2023
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Asiakkaan psyykkisen kriisin kohtaaminen ratkaisukeskeisesti

Ihmiset pitää toisisaan kädestä

Sinä sote alan ammattilainen, joka työskentelet asiakkaiden kanssa, jotka ovat kohdanneet elämässään järkyttävän tilanteen tai asian. Kuten vakavan sairastumisen, loukkaantumisen, yllättävän ja odottamattoman tilanteen, jossa sinä olet tukemassa häntä eteenpäin elämässä. Koetko tarvitsevasi täydennyskoulutusta psyykkisen kriisin kohtaamiseen? Haluaisitko jakaa luottamuksellisesti kokemuksiasi ja ajatuksiasi pienryhmissä harjoitusten kautta?

Koulutuksessa saat uusia ratkaisukeskeisiä käytännön työkaluja ja menetelmiä kriisityöskentelyyn. Päivän aikana pääset myös verkostoitumaan muiden alan asiantuntijoiden kanssa ja saat itsevarmuutta kohdata kriisissä olevan asiakkaan.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana opit tunnistamaan, missä kriisin vaiheessa asiakas on. Opit ratkaisukeskeisiä taitoja kohdata asiakas kriisin keskellä. Opettelet vakauttamaan itseäsi ja asiakasta. Harjoittelet asiakkaan kohtaamista pienryhmä harjoituksissa.

Koulutuksen tarkempi sisältö:

  • Kriisien tunnistaminen
  • Kriisissä olevan asiakkaan ratkaisukeskeinen kohtaaminen
  • Vakauttamisen taidot
  • Pienryhmä harjoitteet

Osaamistavoitteet

Koulutuksen suoritettuaan opiskelija osaa tunnistaa asiakkaan kriisin vaiheet. Osallistuja oppii ratkaisukeskeisiä taitoja kohdata asiakas kriisin keskellä. Osallistuja oppii vakauttamaan itseään ja asiakasta. Koulutuksen aikana harjoitellaan asiakkaan kohtaamista pienryhmä harjoituksissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asiakkaan psyykkisen kriisin kohtaaminen ratkaisukeskeisesti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

4 lokakuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 20.9.2023

4 lokakuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 20.9.2023

Kohderyhmä

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, jotka kohtaavat työssään asiakkaita, joiden elämä on järkkynyt. Koulutus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lyhytterapeutti koulutuksen käyneille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille.

Aikataulu

ke 4.10.2023 klo 9-16.00

Koulutuspaikka

Kuopio ja joustava

Voit valita osallistutko koulutukseen etänä vai tuletko Kuopioon lähiopetukseen. Halutessasi voit ilmoittaa tämän jo etukäteen ”Lisätietoa”-kentässä.

Kouluttaja

Kouluttajana ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, EMDR- terapeutti, sensomotorinen psykoterapia, Marjo Hirvonen Kuopiosta. Marjolla on vuosien työkokemus akuutista kriisityöstä, sairastumiskriiseistä ja ratkaisukeskeisestä työotteesta.

Kustannukset

135 €

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asiakkaan psyykkisen kriisin kohtaaminen ratkaisukeskeisesti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
SnellmanEDU
Viestikatu 3
70600 Kuopio

SnellmanEDU – sijoita itseesi, kehitä osaamistasi

SnellmanEDU:n kesäyliopiston toiminta koostuu ammatillisesta täydennyskoulutuksesta, yleissivistävästä koulutuksesta kaiken ikäisille, avoimesta korkeakouluopetuksesta sekä Lasten yliopistotoiminnasta. SnellmanEDU:n tarjonnassa ovat myös Ikääntyvien yliopiston tilaisuudet. SnellmanEDU järjestää vuosittain yli 250 koulutusta. Lähiopetuksen osalta toiminta-alueena on Pohjois-Savo. Etäopetuksessa SnellmanEDU on ollut jo pitkään uranuurtaja....

Lue lisää kouluttajasta SnellmanEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu