⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Positiivisen johtamisen koulutusohjelma 32/42 op

SnellmanEDU, paikassa Iisalmi (+1 sijaintia)
Kesto
8 kuukautta
Hinta
3 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 3 390 EUR)
Seuraava toteutus
3 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 19.9.2023
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kesto
8 kuukautta
Hinta
3 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 3 390 EUR)
Seuraava toteutus
3 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 19.9.2023
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Positiivisen johtamisen koulutusohjelma 32/42 op

Pöydällä kahdet kädet ja paljon värikkäitä muistilappuja

Muuttuva työelämä ja lisääntyvä pahoinvointi huutavat uudenlaista johtamisotetta – se mikä toimi aiemmin, ei yleensä ole toimivaa uuden edessä. Tarvitaan taitoa kohdata ihmiset ja aitoa ymmärrystä heidän tunteistaan ja tarpeistaan. Tarvitaan positiivista johtamista, joka haasteiden keskellä keskittyy siihen, mikä on hyvää, toimivaa ja tulosta tuottavaa niin yksilön, tiimin kuin organisaatioidenkin kannalta.

Nimestään huolimatta positiivinen johtaminen ei ole varsinaisesti positiivista, vaan tieteellistä tutkimusta siitä, mikä mahdollistaa sekä yksilöiden että organisaatioiden kukoistuksen, optimaalisen hyvinvoinnin. Positiivinen johtaminen keskittyy heikkouksien sijaan vahvuuksiin, ongelmien sijaan mahdollisuuksiin ja haasteiden sijaan siihen, mikä on erinomaista yksilöissä ja organisaatioissa. Se edistää innostusta, oppimista, hyvinvointia ja suoritustasoa samoin kuin työyhteisöjen tuloksellisuutta, tehokkuutta, tuottavuutta ja laatua.

Positiivinen johtaminen korostaa kolmea näkökulmaa:

 1. Se painottaa positiivisesti poikkeavaa suorituskykyä tai merkittävästi tavanomaisen tai odotetun ylittäviä tavoitteita.
 2. Se keskittyy vahvuuksiin, siihen, mikä on hyvää – mahdollisuuksiin, inhimillisen potentiaalin vahvistamiseen, kukoistuksen ja menestymisen mahdollistamiseen.
 3. Se vahvistaa ihmisissä olevaa hyvä

Koulutusohjelma tarjoaa opiskelijoille laajan, monipuolisen ja kattavan näkemyksen ja ymmärryksen positiivisesta johtamisesta ja positiivisista organisaatioista sekä niiden keskeistä teorioista ja viitekehyksistä. Lisäksi osallistujat osaavat soveltaa erilaisia teorioita omissa organisaatioissaan. Kehittyminen positiiviseksi johtajaksi vaatii teorioiden tuntemisen lisäksi itsensä kehittämistä ja omien ajattelumalliensa haastamista.

Koulutusohjelmassa syvennytään myös itseensä positiivisena johtajana: kehitetään omia vahvuuksia ja haastetaan itseä kohti uudenlaista ajattelu- ja toimintatapaa. Koulutuksen aikana jokaiselle rakentuu aikana henkilökohtainen positiivinen johtamismalli ja -filosofia, joka mahdollistaa tiedon ja käytännön yhdistämisen itselle merkityksellisellä tavalla ja auttaa häntä kasvamaan positiiviseksi johtajaksi omassa organisaatiossaan.

Sisältö

Koulutusohjelma jakautuu kahdeksaan noin kuukauden mittaiseen moduuliin ja se koostuu luennoista, tehtävistä ja yhteisistä työskentelyhetkistä. Koulutusohjelman suoritustapa tukee joustavuutta ja mahdollistaa osallistumisen työn ohessa. Moduulien luennot ja tehtävät löytyvät kurssialustalta ja niihin voi perehtyä juuri sillioin, kun se parhaiten itselle sopii. Yhteisissä hetkissä syvennytään moduulin aiheisiin yhteisillä keskusteluilla ja harjoitusten avulla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Positiivisen johtamisen koulutusohjelma 32/42 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

3 lokakuuta, 2023

 • Hybriditoteutus
 • Iisalmi
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 19.9.2023

Kohderyhmä

Positiivinen johtaminen ja kukoistavat organisaatiot -koulutus soveltuu erilaisten organisaatioiden johtajille ja esihenkilöille, esihenkilötehtäviin tähtääville, henkilöstön tai organisaation kehittämisestä vastaaville, tiimin vetäjille, eri alojen valmentajille, mutta myös jokaiselle, joka haluaa kehittää itseään ja itsensä johtamista tai on kiinnostunut positiivisesta vaikuttamisesta.
Maksimiosallistujamäärä 20.

Aikataulu

3.10.2023-11.6.2024

Koulutusohjelman yhteinen orientaatio 

 • ti 3.10.2023 klo 12–14, etäopetus

Moduuli 1: ke 1.11.2023 klo 9–11.30, etäopetus

 • Mitä positiivinen psykologia tarjoaa työelämään?

Moduuli 2: ke 29.11.2023 klo 10–16, Iisalmi

 • Positiiviset organisaatiot

Moduuli 3: ke 10.1.2024 klo 9–11.30, etäopetus

 • Positiivinen johtaminen

Moduuli 4: ke 7.2.2024 klo 10–16, Iisalmi

 • Positiivinen ilmapiiri

Moduuli 5: ke 13.3.2024 klo 9–11.30, etäopetus

 • Positiiviset ihmissuhteet

Moduuli 6: ke 10.4.2024 klo 10–16, Iisalmi

 • Positiivinen kommunikaatio

Moduuli 7: ke 8.5.2024 klo 9–11.30, etäopetus

 • Positiivisen merkityksen luominen

Moduuli 8: ti 11.6.2024 klo 10–16, Iisalmi

 • Positiivinen muutos

Koulutuspaikka

Iisalmi ja joustava. Voit valita haluatko osallistua lähiopetuspäiviin Iisalmessa vai kokonaan etänä.

Kouluttaja

Väitöstutkija, konsultti, tietokirjailija, motivaatio- ja menestysvalmentaja sekä positiivisen psykologian asiantuntija DI Johanna Huhtamäki. Kouluttaja on suorittanut laajasti opintoja positiivisesta psykologiasta Itä-Lontoon yliopistossa. Hänellä on vahva käytännön työelämäkokemus organisaatioiden kehittämisestä ja esihenkilönä toimimisesta.

Kustannukset

3 390 €
Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Positiivisen johtamisen koulutusohjelma 32/42 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
SnellmanEDU
Viestikatu 3
70600 Kuopio

SnellmanEDU – sijoita itseesi, kehitä osaamistasi

SnellmanEDU:n kesäyliopiston toiminta koostuu ammatillisesta täydennyskoulutuksesta, yleissivistävästä koulutuksesta kaiken ikäisille, avoimesta korkeakouluopetuksesta sekä Lasten yliopistotoiminnasta. SnellmanEDU:n tarjonnassa ovat myös Ikääntyvien yliopiston tilaisuudet. SnellmanEDU järjestää vuosittain yli 250 koulutusta. Lähiopetuksen osalta toiminta-alueena on Pohjois-Savo. Etäopetuksessa SnellmanEDU on ollut jo pitkään uranuurtaja....

Lue lisää kouluttajasta SnellmanEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu