Psykologinen painonhallinta ja elämäntapamuutokset

SnellmanEDU
Yhteenveto
1 päivä
149 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 149 EUR)
21.4.2023
Haku päättyy: 12.4.2023
   
Lähiopetus
Kuopio
Koulutus
Nainen katselee auringonlaskua

Psykologinen painonhallinta ja elämäntapamuutokset

Tämän koulutuksen tavoitteena on antaa uusinta tutkimustietoa ja menetelmiä käytännön kliiniseen työhön liittyen psykologiseen painonhallintaan, syömishäiriöihin ja terveyskäyttäytymisen muutoksiin ja harjoitella niitä käytännössä.

Koulutuksessa perehdytään siihen, mitkä psykologiset taidot ovat oleellisia painonhallinnan, syömishäiriöiden ja elämäntapamuutosten kannalta sekä harjoitellaan kyseisiä taitoja ja taitojen ohjaamista. Lisäksi tutustutaan siihen, miten psykologisia taitoja voidaan arvioida ja mitata ohjaus- ja hoitotyössä.

Koulutuspäivä on vuorovaikutuksellinen ja sisältää teoriaosuuksien lisäksi käytännön harjoittelua pari- ja pienryhmätyöskentelynä.

Sisältö

  • Johdanto aiheeseen: Mitä tutkimustieto kertoo oleellisista taidoista käyttäytymismuutosten edistämisessä?
  • Teoriaosuus: Ohjattavan tilanteen kartoittaminen psykologisten analyysimallien avulla.
  • Käytännön harjoittelua ja keskustelua: Osallistujat harjoittelevat mallien soveltamista käytännössä parityöskentelynä.
  • Teoriaosuus: Mitkä ovat oleelliset taidot, joita tulisi harjoitella?
  • Käytännön harjoittelua ja keskustelua: Osallistujat harjoittelevat taitoja käytännön menetelmin ja harjoituksin pari- tai pienryhmätyöskentelynä.
  • Teoriaosuus: Miten taitoja mitataan? Oleellisten taitojen osaamista ja niissä tapahtuvia muutoksia voidaan mitata. Esitellään mittarit, joilla erilaisia taitoja voidaan arvioida ja mitata käytännön hoitotyössä.
  • Käytännön harjoittelua ja keskustelua: Osallistujat harjoittelevat taitojen mittaamista ja arviointia käytännön harjoitusten avulla pari- tai pienryhmätyöskentelynä.
  • Koulutuspäivän yhteenveto

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologinen painonhallinta ja elämäntapamuutokset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille, jotka työskentelevät painonhallinnan, syömishäiriöiden tai elämäntapamuutosten parissa. Kohderyhmää ovat esimerkiksi ravitsemusterapeutit, terveydenhoitajat, sairaanhoitajat, psykologit, ja muut terveydenhuollon ammattilaiset sekä personal trainerit ja muut hyvinvointivalmentajat.

Aikataulu

pe 21.4.2023 klo 9–16, Kuopiossa

Kouluttaja

Raimo Lappalainen, Kliinisen psykologian ja psykoterapian professori, Jyväskylän yliopisto, Terveyspsykologian dosentti, Psykologi, psykoterapeutti, psykoterapiakouluttaja

Päivi Lappalainen, Tutkija, FT (psykologia)

Kustannukset

149 €

Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologinen painonhallinta ja elämäntapamuutokset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

SnellmanEDU

SnellmanEDU – sijoita itseesi, kehitä osaamistasi

SnellmanEDU:n kesäyliopiston toiminta koostuu ammatillisesta täydennyskoulutuksesta, yleissivistävästä koulutuksesta kaiken ikäisille, avoimesta korkeakouluopetuksesta sekä Lasten yliopistotoiminnasta. SnellmanEDU:n tarjonnassa ovat myös Ikääntyvien yliopiston tilaisuudet. SnellmanEDU järjestää vuosittain yli 250 koulutusta. Lähiopetuksen osalta toiminta-alueena on Pohjois-Savo. Etäopetuksessa SnellmanEDU on ollut jo pitkään uranuurtaja....


Lue lisää kouluttajasta SnellmanEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

SnellmanEDU

Viestikatu 3
70600 Kuopio

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Psykologinen painonhallinta ja elämäntapamuutokset täytä seuraavat tiedot: