Virtuaalinen vuorovaikutus ja digitaalinen kehonkieli

SnellmanEDU
Yhteenveto
1 kuukausi
190 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 190 EUR)
5.4.2023
Haku päättyy: 28.3.2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
tyttö käyttää digitaalista kehonkieltä

Virtuaalinen vuorovaikutus ja digitaalinen kehonkieli

Tämän päivän maailmassa, joka muodostuu erilaisten hybridimallien ja digitalisaation ympärille, digitaalinen kehonkieli nousee tärkeämmäksi kuin koskaan. Oli sitten kyse kollegoiden vuorovaikutuksesta, asiakassuhteesta tai koulutustilaisuuksista, digitalisaatio vaikuttaa vuorovaikutukseen ja ilmaisuun sekä näiden tulkintaan.

Tässä koulutusohjelmassa osallistuja oppii tulkitsemaan muiden digitaalista kehonkieltä ja kykenee rakentamaan sellaista vuorovaikutusta, jonka avulla etätapahtumista (oli kyseessä sitten koulutus, valmennus, tiimitapaaminen jne.) voidaan rakentaa sitouttavia ja aktiivisia kokemuksia, jotka mahdollistavat sosiaalisen ryhmähengen ja ryhmäyttävän kokemuksen.

Koulutusohjelma muodostuu viidestä moduulista, joista jokainen on kestoltaan kaksi tuntia. Oppimisen taustakanavana toimii EduGo ympäristö, jossa osallistujilla on mahdollisuus keskustella toistensa kanssa koko ohjelman ajan. Jokaiselle osallistujalle on varattu yksi tunti henkilökohtaista sparrausta kouluttajan kanssa, jossa voidaan käydä tarkemmin läpi esimerkiksi henkilökohtaisia kehittymistoiveita tai muita osallistujan kannalta keskeisiä tavoitteita.

Sisältö

1 Vuorovaikutuksen perusteet, ke 5.4.2023 klo 17-19

2 Digitaalinen kehonkieli, ke 12.4.2023 klo 17-19

3 Vuorovaikutteiset (etä)tiimit, 19.4.2023 klo 17-19

4 Vuorovaikutus ja fasilitointi, ke 26.4.2023 klo 17-19

5 Pienryhmäharjoitukset viikolla 18

6 Etäpalaverien rakentaminen ja koonti, ke 10.5.2023 klo 17-19

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Virtuaalinen vuorovaikutus ja digitaalinen kehonkieli, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat verkon välityksellä vuorovaikutuksessa toisten kanssa tai, jotka järjestävät koulutuksia tai valmennuksia verkossa. Koulutus sopii esihenkilöille ja tiiminvetäjille, jotka haluavat parantaa etätiimien vuorovaikutusta ja kommunikaatiota. HR-asiantuntijoille, joiden vastuulla on henkilöstön kehitys ja koulutus, erityisesti etä- ja hybrityötä mahdollistavissa organisaatioissa. Koulutus soveltuu myös henkilöille, jotka järjestävät myyntiwebinaareja tai osallistuvat myynnillisiin asiakastapaamisiin.

Kurssi soveltuu erinomaisesti myös heille, jotka ovat jo käyneet aiemmin Virtuaalisen koulutuksen ja fasilitoinnin asiantuntijaksi -koulutuksen tai Virtuaalikoulutuksen suunnittelijaksi -koulutuksen.

Kouluttaja

Heidi Wahl (KM) on yrittäjä ja virtuaalisen koulutuksen ja fasilitoinnin asiantuntija.

Kustannukset

190 €

Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Virtuaalinen vuorovaikutus ja digitaalinen kehonkieli? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

SnellmanEDU

SnellmanEDU – sijoita itseesi, kehitä osaamistasi

SnellmanEDU:n kesäyliopiston toiminta koostuu ammatillisesta täydennyskoulutuksesta, yleissivistävästä koulutuksesta kaiken ikäisille, avoimesta korkeakouluopetuksesta sekä Lasten yliopistotoiminnasta. SnellmanEDU:n tarjonnassa ovat myös Ikääntyvien yliopiston tilaisuudet. SnellmanEDU järjestää vuosittain yli 250 koulutusta. Lähiopetuksen osalta toiminta-alueena on Pohjois-Savo. Etäopetuksessa SnellmanEDU on ollut jo pitkään uranuurtaja....


Lue lisää kouluttajasta SnellmanEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

SnellmanEDU

Viestikatu 3
70600 Kuopio

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Virtuaalinen vuorovaikutus ja digitaalinen kehonkieli täytä seuraavat tiedot: