Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Leader Talk: Johtamisen digitalisaatio (Osa 1)

Sovelto
Yhteenveto
1,5 tuntia
179 EUR + alv 24 %
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Leader Talk: Johtamisen digitalisaatio (Osa 1) / Sovelto

Leader Talk: Johtamisen digitalisaatio (Osa 1)

Covid-19 pandemian aikana lukuisat organisaatiot ovat kertoneet tehneensä hurjan digiloikan. Tästä signaalina on esimerkiksi sähköisten kokoustyökalujen räjähdysmäinen käytön kasvu. Onko digitalisaatio todella tehostanut toimintaamme, vai elämmekö pakkotilanteen johdosta illuusiossa siitä, että tuottavuus on noussut digitalisaation vuoksi. Ihmiset ovat kertoneet myös rajusta turhautumisesta etätyön haasteisiin ja tekniikan toimimattomuuteen. Eikö teknologia sittenkään auta meitä oikein? Eikö teknologia johda tilannetta itsestään ja saa muutoksia aikaan automaattisesti?

Tässä online-valmennuksessa pureudutaan digitaalisen toimintaympäristön tuomiin johtamishaasteisiin, käytännön tekemisen näkökulmiin ja teknisiin yksityiskohtiin. Teknologia ja metodit ovat olemassa, mutta nyt etsitään vastausta siihen, miten saamme ihmiset yhteisen agendan äärelle, tavoitelähtöisesti ja motivoituneina ratkomaan tehtäväviä ja ongelmia uusin digitaalisin keinoin. Keskiössä on myös yhteisen tilannekuvan rakentaminen, sekä tiedon jakaminen teknisten alustojen avulla tietoa tarvitseville. Pohdimme lisäksi livekohtaamisten siirtämistä digitaalisiin välineisiin ja uuden tieton luomista ilman fyysistä kohtaamista. Mitä edellytyksiä se vaatiikaan, että uudet ideat ja innovaatiot saadaan synnytettyä, koottua ja otettua käyttöön.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Leader Talk: Johtamisen digitalisaatio (Osa 1), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kouluttaja

Tämän valmennuksen tuottavat kokeneet johtamisen kehittäjät: Sami Jalonen, Pasi Lehtiniemi

Kustannukset

179,00 € + alv./VAT

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Leader Talk: Johtamisen digitalisaatio (Osa 1)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Leader Talk: Johtamisen digitalisaatio (Osa 1) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Motivoiva ja valmentava esimies 8.10.

Jokainen työntekijä pitää 100 kertaa enemmän omasta ideastaan kuin pomonsa parhaimmastakaan. Miten hyödynnän tämän? Varaa nyt paikkasi valmennuksesta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: