Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Power BI -leiri

Sovelto
Yhteenveto
4 päivää
2 800 EUR + alv 24 %
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan
Power BI -leiri | Sovelto

Power BI -leiri

Ota Power BI, Power Pivot ja Power Query haltuun alle viikossa

Power BI -leirillä opit hyödyntämään monipuolisesti ja oikein Microsoftin Power BI-, Power Pivot- ja Power Query -työkaluja nykyaikaisessa raportoinnissa. Leirin jälkeen tunnet työkalujen erot ja osaat valita niistä oikean jokaiseen raportoinnin vaiheeseen. Jos haluat myös todentaa osaamisesi – Power BI -leirin sisältö valmistaa sinut kattavasti Microsoftin MCSA: BI Reporting -sertifiointiin tähtääviin testeihin.

Mitä on Power BI?

Power BI on kaikkien tiedon mallintamisesta ja raportoinnista kiinnostuneiden huulilla. Se on mullistanut tavan tuottaa erilaisista tietolähteistä raportteja, joiden ulkoasu on tyrmäävä ja käytettävyys helpompaa kuin mikään. Samaan aikaan Excelin sisällä apuohjelmana pyörivä Power Pivot mahdollistaa tietomallien rakentamisen suoraan Excel-tiedostoon. Kummallekin työkalulle on oma tarkoituksensa ja kohderyhmänsä, mutta niitä voidaan käyttää myös rinnakkain.

Havainnolliset raportit ja monipuoliset työkalut

Power BI -tuoteperhe tarjoaa ilmaisen työpöytäsovelluksen tiedon mallintamiseen ja raportointiin sekä tarpeen mukaan ilmaisen tai maksullisen powerbi.com-pilvipalvelun ja mobiilisovellukset raporttien tarkasteluun. Tiedon mallintamisessa ennen raporttien tuottamista auttaa mm. kyselytyökalut ja DAX-funktiot. Raporteissa tiedon esittämiseen voidaan käyttää monipuolisesti muotoiltavia visualisointeja. Laaja kaaviovalikoima, taulukot, tietokortit, KPI:t ja karttaraportit mahdollistavat upeiden dashboardien tuottamisen. Ja kaiken lisäksi kokonaisuuden voi jakaa helposti muille käyttäjille Power BI -pilvipalvelun kautta. Raportin lukija saa ajankohtaisen tiedon varmasti toimivassa ja tyylikkäässä muodossa riippumatta siitä, missä tai millä välineellä raporttia käyttää. Power BI -palveluun julkaistuja raportteja voi avata internetselaimella ja ilmaisilla mobiilisovelluksilla, jotka on saatavilla iOS-, Android- ja Windows-laitteille. Eikä raportin lukijan tarvitse osata mitään erikoista. Power BI -raportti on todella helppokäyttöinen.

Power BI -leirin hyödyt

Power BI -leiri nimensä mukaisesti keskittyy ensisijaisesti Power BI -raportointiin kattaen kaiken, mitä tarvitsee tietää aina tiedon noutamisesta tietolähteistä siihen asti, että valmis raportti on julkaistu tietoturvallisesti juuri oikeiden käyttäjien saataville. Leirillä tutustutaan myös Excelin Power Pivotiin, koska toisinaan kaikilla käyttäjillä ei ole käytössä Power BI -lisenssejä tai muusta syystä halutaan käyttää tiedon mallintamiseen paikallisesti toimivaa Excelin Power Pivotia. Sekä Power BI että Power Pivot ovat tarkkoja siitä, millaista dataa ne voivat hyödyntää. Ja koska tietolähteestä tuleva data ei aina ole valmiiksi rakenteeltaan optimaalista, leirillä tutustutaan myös Power Queryyn. Power Query on Power BI:n ja Excelin mukana tuleva kyselytyökalu, jolla voidaan muokata tuotavan tiedon rakennetta, korjata virheitä ja rikastaa sen sisältöä.

Koulutuksen sisältö on niin kattava, että voit käydä koulutuksen jälkeen testaamassa osaamistasi seuraavissa Microsoftin sertifiointitesteissä:

 • Analyzing and Visualizing Data with Microsoft Power BI
 • Analyzing and Visualizing Data with Microsoft Excel

Jos suoritat onnistuneesti yllä mainitut testit, niin ansaitset itsellesi Microsoftin MCSA: BI Reporting -sertifioinnin, joka varmasti näyttää hyvältä ansioluettelossasi.

Kysy serfitiointitestistä lisää kouluttajalta täyttämällä yhteydenottolomake.

Koulutuksen käytännöt

Osallistuaksesi koulutukseen sinun ei tarvitse tuntea Power BI -työkaluja ennestään. Power BI -leirillä saat asiantuntevan koulutuksen lisäksi käyttöösi täydellisen harjoitusympäristön, joka on käytettävissäsi myös koulutuksen jälkeen. Saat runsaasti koulutusmateriaalia, harjoitustiedostoja ratkaisuineen ja esimerkkejä Power BI:n ja Power Pivotin soveltamisesta erilaisiin raportointitarpeisiin.

Yritykselle räätälöity koulutus?

Jos olet kiinnostunut hankkimaan koulutuksen räätälöitynä organisaatiollesi, kysy lisää Soveltolta yhteydenottolomakkeella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Power BI -leiri, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Osallistuaksesi koulutukseen sinun ei tarvitse tuntea Power BI -työkaluja ennestään.

Tutkinto / todistus

Koulutuksen sisältö on niin kattava, että voit käydä koulutuksen jälkeen testaamassa osaamistasi seuraavissa Microsoftin sertifiointitesteissä:

 • Analyzing and Visualizing Data with Microsoft Power BI
 • Analyzing and Visualizing Data with Microsoft Excel

Jos suoritat onnistuneesti yllä mainitut testit, niin ansaitset itsellesi Microsoftin MCSA: BI Reporting -sertifioinnin, joka varmasti näyttää hyvältä ansioluettelossasi.

Kysy serfitiointitestistä lisää kouluttajalta täyttämällä yhteydenottolomake.

Kurssin sisältö

Power BI -leirin sisällöt:

 • 1. päivä: Johdanto ja tiedon noutaminen
  • Johdanto Power BI ja Power Pivot -raportointiin
  • Tiedon noutaminen erilaisista tietolähteistä suoraan Power BI – ja Power Pivot -tietomalleihin
  • Tiedon muokkaaminen Power Query -kyselyllä
 • 2. päivä: Tiedon mallintaminen Power BI:ssä ja Power Pivotissa
  • Relaatiot
  • Johdatus DAX-kieleen (Data Analysis Expressions)
  • DAX-funktioiden perusteet
 • 3. päivä: Vaativampi tiedon mallintaminen ja johdanto visualisointiin
  • Vaativampien laskentaskenaarioiden toteuttaminen DAX-funktioilla
  • Johdanto visualisointiin
  • Pivot-raportointi Power Pivot – ja Power BI -tietomallista
 • 4. päivä: Visualisointi Power BI -raporteissa ja raporttien julkaiseminen
  • Raporttien luominen Power BI Desktop -sovelluksessa
  • Julkaiseminen PowerBI.com -pilvipalveluun
  • Suojaus

Kustannukset

2800 € + ALV 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Power BI -leiri? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Power BI -leiri täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: