Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

PRO Live: Azure Developer: Cosmos DB

Sovelto
Yhteenveto
1,5 tuntia
179 EUR + alv 24 %
23.9.2020 10.00
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
PRO Live: Azure Developer: Cosmos DB Sovelto | Sovelto

PRO Live: Azure Developer: Cosmos DB

Azure Cosmos DB on moderni geoskaalautuva monimallinen tietokantapalvelu. Se tarjoaa pienen latenssin ja korkean käytettävyyden globaalisti isoille käyttäjämäärille. Monimallisuus tarkoittaa sitä, että Cosmos DB tarjoaa useita ohjelmointirajapintoja: SQL (Core API), MongoDB, Azure Table, Gremlin, Cassandra.

Tässä 1,5 tunnin PRO LIVE:ssä käydään sovelluskehittäjän näkökulmasta perusteet läpi Cosmos DB:stä, miten se eroaa perinteisestä relaatiotietokannasta, miten se skaalautuu, mitä monimallisuus tarkoittaa, miten voit olemassa olevan SQL-tietokannan migroida Cosmos DB:hen ja miten teet sovelluskehitystä Cosmos DB:tä vasten.

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta PRO Live: Azure Developer: Cosmos DB, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sovelluskehittäjät

Kouluttaja

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli viidentoista vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat XML-tekniikat, integraatioarkkitehtuurit, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys.

MCPD: SharePoint 2010, MCPD: Web Developer, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti. XML-tekniikoiden, Microsoft Biztalk Server- , .NET- ja SharePoint-sovelluskehityksen asiantuntija.

Kustannukset

179,00 € + alv./VAT

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta PRO Live: Azure Developer: Cosmos DB? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta PRO Live: Azure Developer: Cosmos DB täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ota Adobe-ohjelmat haltuun!

Pienryhmäkoulutukset lähi- tai etäopetuksena. Mm. InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat ja värinhallinta. Myös räätälöitynä tarpeesi mukaan!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: