Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

PRO Live: Microsoft identity platform: Azure Active Directory Web API sekä On-Behalf-Of flow

Sovelto
Yhteenveto
1,5 tuntia
179 EUR + alv 24 %
19.8.2020 10.00
marker Tarjonnassa myös kesällä
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
PRO Live: Microsoft identity platform: Azure Active Directory Web API sekä On-Behalf-Of flow | Sovelto

PRO Live: Microsoft identity platform: Azure Active Directory Web API sekä On-Behalf-Of flow

Tässä Microsoft identity platform: Azure Active Directory Web API sekä On-Behalf-Of flow -Pro Livessä keskitytään ympäristöön, jossa sovellus kutsuu Web Apia joka edellyttää JWT tokenia. Tässä katsotaan sekä kutsuvan sovelluksen että palvelun tekemistä. Esimerkit tehdään ASP.NET Core 3 ympäristössä.

Sisältö

  • OAuth 2.0 ID- ja Access-tokens
  • OAuth 2.0 On-Behalf-Of flow
  • Protokolla
  • Scopes
  • WebApi:n tarvitsemien tokenin hakeminen AAD:sta Microsoft Authentication Library (MSAL) kirjastolla
  • Tokenin validiointi Web Api-sovelluksessa (ASP.NET Core 3.1 Web Api)
  • Azure API Management ja JWT validiointi

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta PRO Live: Microsoft identity platform: Azure Active Directory Web API sekä On-Behalf-Of flow, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sovelluskehittäjät

Kouluttaja

Ahti Haukilehto on Suomen tunnetuin ja arvostetuin Microsoft sovelluskehityksen ja -arkkitehtuurien asiantuntija ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus IT-alan koulutus-, konsultointi- ja muista asiantuntijatehtävistä. Hän on kirjoittanut mm. Visual C# Trainer Kit -kirjan ja ollut yksi kirjoittajista myös muissa IT-alan kirjoissa. Ahtin poikkeuksellisen laaja-alaista näkemyksellisyyttä ja syvällistä osaamista osoittaa myös Microsoftin hänelle myöntämä MS Regional Director, Finland -status vuosina 1998-2015.

DI, MCPD: EAD, MCSD (.NET), MCBMSS, MCT, senior-konsultti. .NET-arkkitehtuurin asiantuntija. AWS Certified, Certified AWS Trainer.

Kustannukset

179,00 € + alv./VAT

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta PRO Live: Microsoft identity platform: Azure Active Directory Web API sekä On-Behalf-Of flow? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta PRO Live: Microsoft identity platform: Azure Active Directory Web API sekä On-Behalf-Of flow täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ota Adobe-ohjelmat haltuun!

Pienryhmäkoulutukset lähi- tai etäopetuksena. Mm. InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat ja värinhallinta. Myös räätälöitynä tarpeesi mukaan!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: