Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Sovelto Easy -vuositilaus tiimille (10 hlöä)

Sovelto
Yhteenveto
Vuositilaus
3 180 EUR + alv 24 %
Vuositilaus
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Käytävä punaisella filtterillä

Sovelto Easy -vuositilaus tiimille (10 hlöä)

Haluatteko saada enemmän irti organisaationne työskentelytavoista Microsoftin palvelun käyttäjinä? Tämä Easy-koulutuspalvelu tekee nimensä mukaisesti MS-ohjelmien käyttämisestä entistä helpompaa ja sujuvampaa - käytetäänpä MS:n ohjelmia päivittäin tai harvemmin.

Sovelto Easy tuo Microsoftin sovellukset, kuten Office 365, Teams ja Excel, tutuiksi ja tehokkaiksi työskentelyvälineiksi. Easyn myötä saatte käyttöönne kouluttajien vetämät tehotreenit, palvelun kaikki videosisällöt sekä asiantuntijapäivystyksen.

Koska oppijoita on monenlaisia, tarjoaa Sovelto Easy myös useita eri tapoja oppia. Nämä kaikki sisältyy samaan pakettihintaan – ei siis lisäkuluja tai muita yllätyksiä.

Ks. Koulutuspalvelun sisältö yksityiskohtaisesti alempaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sovelto Easy -vuositilaus tiimille (10 hlöä), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

10 hengen tiimeille, jotka haluavat lisätä tietouttaan Microsoftin palveluista sekä kehittää itseään ja pyrkiä tehokkaaseen työskentelyyn järjestelmien käyttöjen osalta.

Koulutuksen sisältö

Kouluttajan vetämät tietotyön tehotreenit

 • Opiskelet asiantuntijajohtoisesti etänä osallistuen ja keskittyen yhteen aiheeseen kerrallaan. Koulutustuokion jälkeen sinun on helpompi soveltaa opeteltua asiaa käytännössä ja huomata työn tehostuminen.
 • Tehotreeneissä on mahdollisuus harjoitella ja kysyä askarruttavista asioista kouluttajalta.
 • Rajaton osallistuminen.
 • Valittavissa on noin 50 eri aihetta, joiden 60-90 minuutin mittaisia treenejä järjestetään noin kerran kuukaudessa Microsoft Teamsissa.

Videokirjasto

 • Sovelton videokirjasto sisältää noin 850 videota (englanninkielisiä n. 450), jotka muodostavat eri laajuisia opintokokonaisuuksia.
 • Aiheet lähinnä Office-sovelluksista, mutta videoita on myös esim. itsensä johtamisesta.
 • Videoiden kesto painottuu muutamaan minuuttiin.

Asiantuntijapäivystys sekä opiskelijan chat-apu

 • Apunasi on opintoneuvontapalvelu sekä opintoneuvonta-chat.
 • Lisäksi voit tavata Easy-asiantuntijoita myös koulutusten ulkopuolella ja kysyä tehotreeneistä tutuilta kouluttajilta asiantuntijapäivystyksessä arkisin klo 9-10 Teamsissa.

Sovelto Leader -jatkuvan oppimisen palvelu kahdelle 

 • Sovelto Leader palvelun avulla kaksi henkilöä (esimies, tiiminvetäjä tms.) pääsee kehittämään johtajuustaitojaan.
 • Teemoina ovat itsensä johtaminen, projektijohtaminen, tiimityö, johtamistyylit jne. Teemoihin pääset tutustumaan erilaisten materiaalien avulla sekä online coaching -valmennusohjelmissa.

Koulutuspaikka

Verkossa.

Kouluttaja

Eine Lahtisalo toimii koulutuspaketin vastuuhenkilönä.

Eine on Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija, joka on toiminut päätoimisena kouluttajana yli 15 vuotta. Hän on ollut mukana suunnittelemassa lukuisia asiakaskohtaisia koulutusprojekteja sekä toiminut monissa Office-siirtymäprojekteissa vastuukouluttajana. Itsekin innokkaana oppijana hän on työnsä ohella opiskellut HR-johtamista, liiketaloutta sekä projektinhallintaa.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MOS Master-taso, MCAS for Excel, Outlook, PowerPoint and Word, IPMA Level D – Certified Project Management Associate, ITIL Foundation 2011 Edition, Microsoft Office -tuotteiden asiantuntija.

Kustannukset

3180€ + alv. 24%.

Sovelto Easy on jatkuva koulutuspalvelu, jonka saatte käyttöönne edullisella vuosimaksulla. Palvelu on jatkuvaveloitteinen ja sopimuskausi on minimissään 12 kuukautta. Voit perua palvelun yhtä kuukautta ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Tilauksen jälkeen luomme tunnukset Sovelto Easyyn tiimillesi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sovelto Easy -vuositilaus tiimille (10 hlöä)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä henkilöstön ICT-osaamista

Tutustu Wistecin projektinhallinta-, HTML- ja SQL-kursseihin. Katso myös sosiaalisen median suosikkikurssit sekä Excel- ja Adobe-koulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sovelto Easy -vuositilaus tiimille (10 hlöä) täytä seuraavat tiedot: