Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sovelto IT PRO -koulutuspalvelu

Sovelto
Yhteenveto
Vuositilaus/jatkuva
4 680 EUR + alv 24 %
Milloin tahansa, vuositilaus
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Risteileviä asvalttiteitä punaisella filtterillä

Sovelto IT PRO -koulutuspalvelu

Nosta organisaatiosi taidot uudelle PRO-tasolle Sovelton koulutuspalvelulla.

Hanki itsellesi tai organisaatiollesi pääsy täysin uudenlaiseen jatkuvan oppimisen ratkaisuun, joka sopii täydellisesti nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön. Tarvitset sitten pilviosaamista tai sovelluskehitystaitojen nostoa uudelle tasolle – tällä ratkaisulla nostat osaamisen ja organisaatiosi oppimiskulttuurin keskiöön.

Sovelto PRO -vuositilauksen sisältö

Sovelto PRO on jatkuva kuukausimaksullinen palvelu organisaatioille, joka mahdollistaa edullisen tavan ylläpitää osaamista ja kehittää uusia taitoja. Koska oppijoita on monenlaisia, tarjoaa Sovelto PRO myös useita eri tapoja oppia. Kaikki sisältyvät samaan kuukausihintaan – ei lisäkuluja tai muita yllätyksiä.

 • PRO Live -online luennot ja koulutukset
  Tarjoamme viikoittain tehokkaita 1-1,5 tunnin mittaisia online-koulutuksia kokeneen kouluttajan johdolla valituista täsmäaiheista. Pääset nopeasti sisään aiheeseen ja tarvittaessa sinulla on mahdollisuus myös kysyä kouluttajalta tarkemmin. Älä tuhlaa aikaa selaamalla nettiä ja eri ryhmiä – hanki täsmätieto, joka on valmiiksi paketoitu PRO Live -koulutuksessa.
 • Kouluttajan vetämät kurssit
  Olemme paketoineet palveluun reilut 50 ajankohtaista kurssia eri aiheista, Azuresta metodeihin, kuten Scrum. Pääset valmistautumaan näillä kursseilla myös sertifiointeihin. Tai muuten vain syventää osaamistasi varaamalla hiukan pidemmän ajan kurssin läpikäyntiin.
 • Oppimisalusta
  PRO Live -koulutukset ja luennot sekä muuta ajankohtaista materiaalia löydät palvelun jatkuvasti päivittyvästä oppimisalustasta, joka on käytössäsi 24/7. Tiedämme, että tiedontarve voi tulla eteen milloin vain ja silloin saat vastauksen heti itseopiskeluna.
 • Kysy kouluttajalta
  Palveluun kuuluvassa oppimisalusta mahdollistaa keskustelun myös kouluttajien ja muiden oppijoiden kanssa. Voit kysyä sinua askarruttavaa asiaa suoraan myös kouluttajalta. Instructor as a Service, palveluksessasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sovelto IT PRO -koulutuspalvelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutuspalvelu on suunnattu ensisijaisesti organisaatioille.

Koulutuspaikka

Verkossa.

Kustannukset

Vuosimaksu 4680€ + alv. 24% ja kuukausihinta 390€ + alv. 24%. Saadaksesi palvelun käyttöösi kuukausimaksulla ota erikseen yhteyttä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sovelto IT PRO -koulutuspalvelu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tietoturvakoulutuksia –50 %

Sulavalta saat Microsoft-tietoturvakoulutukset alan huipuilta – Microsoftin viralliselta koulutuskumppanilta. Hyödynnä kesäkampanjan tarjous!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sovelto IT PRO -koulutuspalvelu täytä seuraavat tiedot: