Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietotyön tehotreeni: Excel kaavat ja soluviittaukset

Sovelto
Yhteenveto
1,5 tuntia
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Koulutus
Näppäimistö punaisella filtterillä

Tietotyön tehotreeni: Excel kaavat ja soluviittaukset

Kaavojen luonti ja muokkaustaito on edellytys järkevälle Excel-laskennalle. Kun hallitset $-merkkien käytön kaavoissa ja osaat luoda ja muokata kopiointikelpoisia kaavoja, säästät sekä omaasi että myös työnantajasi aikaa.Koulutuksen tavoitteena on oppia kaavojen luontiin ja muokkaukseen liittyvät keskeisimmät perustaidot.

Koulutuksen sisältö:

  • kaavojen luonti ja muokkaus
  • summa- ja perustilastofunktiot (keskiarvo, lukujen määrä, suurin ja pienin arvo)
  • kaavojen kopiointi
  • erilaiset soluviittaukset kaavoissa (suhteellinen, suora ja sekaviittaus)
  • kaavavirheiden käsittely.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietotyön tehotreeni: Excel kaavat ja soluviittaukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Jokaiselle, joka haluaa oppia tai kerrata Excel-kaavojen tekemisen perusteet. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta kaavojen teosta.

Koulutuspaikka

Verkkototeutus

Kouluttaja

Eine Lahtisalo.

Eine on Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija, joka on toiminut päätoimisena kouluttajana yli 15 vuotta. Hän on ollut mukana suunnittelemassa lukuisia asiakaskohtaisia koulutusprojekteja sekä toiminut monissa Office-siirtymäprojekteissa vastuukouluttajana. Itsekin innokkaana oppijana hän on työnsä ohella opiskellut HR-johtamista, liiketaloutta sekä projektinhallintaa.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MOS Master-taso, MCAS for Excel, Outlook, PowerPoint and Word, IPMA Level D – Certified Project Management Associate, ITIL Foundation 2011 Edition, Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija.

Kustannukset

179€ + alv. 24%

Huom. Sovelto Easy -palvelun käyttäjille koulutus on ilmainen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietotyön tehotreeni: Excel kaavat ja soluviittaukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä henkilöstön ICT-osaamista

Tutustu Wistecin projektinhallinta-, HTML- ja SQL-kursseihin. Katso myös sosiaalisen median suosikkikurssit sekä Excel- ja Adobe-koulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tietotyön tehotreeni: Excel kaavat ja soluviittaukset täytä seuraavat tiedot: