Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Tietotyön tehotreeni: Excel – PHAKU ja VHAKU -funktiot

Sovelto
Yhteenveto
1,5 tuntia
179 EUR + alv 24 %
Koulutus
Verkossa
marker Tarjonnassa myös kesällä
Alkavat koulutukset
Verkossa
179 EUR
20.8.2020

Verkossa
179 EUR
9.9.2020

Verkossa
179 EUR
9.10.2020
Tietotyön tehotreeni: Excel – PHAKU ja VHAKU -funktiot | Sovelto

Tietotyön tehotreeni: Excel – PHAKU ja VHAKU -funktiot

PHAKU- ja VHAKU -funktioiden (engl. VLOOKUP, HLOOKUP) avulla voit hakea taulukon arvon perusteella tietoja toisesta taulukosta. Funktiot ovat hyödyllisiä silloin, kun pitää yhdistää useista tietolähteistä tietoja yhteen taulukkoon. Koulutuksen tavoite on oppia PHAKU- ja VHAKU -funktioiden sujuva käyttäminen.

Koulutuksen sisältö:

  • PHAKU (VLOOKUP) -funktion rakenne
  • aineistojen yhdistely ja vertailu
  • yksittäisen tiedon hakeminen
  • yleisimmät ongelmatilanteet
  • VHAKU (HLOOKUP) -funktion rakenne ja käyttäminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietotyön tehotreeni: Excel – PHAKU ja VHAKU -funktiot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä Tietotyön tehotreeni on jatkotasoinen koulutus, johon voit helposti osallistua työpisteeltäsi käsin. Koulutuksesta on hyötyä sinulle, jos haluat oppia hyödyntämään PHAKU- tai VHAKU-funktioita erilaisissa käyttötilanteissa. Saat eniten irti tästä koulutuksesta, jos osaat muodostaa peruslaskukaavoja ja käyttää $-merkkejä kaavoissa.

Kouluttaja

Eine Lahtisalo

Eine on Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija joka on toiminut päätoimisena kouluttajana yli 15 vuotta. Hän on ollut mukana suunnittelemassa lukuisia asiakaskohtaisia koulutusprojekteja sekä toiminut monissa Office-siirtymäprojekteissa vastuukouluttajana. Itsekin innokkaana oppijana hän on työnsä ohella opiskellut HR-johtamista,liiketaloutta sekä projektinhallintaa.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MOS Master-taso, MCAS for Excel, Outlook, PowerPoint and Word, IPMA Level D – Certified Project Management Associate, ITIL Foundation 2011 Edition, Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija.

Kustannukset

179,00 € + alv./VAT

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietotyön tehotreeni: Excel – PHAKU ja VHAKU -funktiot? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tietotyön tehotreeni: Excel – PHAKU ja VHAKU -funktiot täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ota Adobe-ohjelmat haltuun!

Pienryhmäkoulutukset lähi- tai etäopetuksena. Mm. InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat ja värinhallinta. Myös räätälöitynä tarpeesi mukaan!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: