Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietotyön tehotreeni: Excel yhteenvetojen teko linkkikaavojen avulla

Sovelto
Yhteenveto
1,5 tuntia
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Suomi, Verkossa
Koulutus

Tietotyön tehotreeni: Excel yhteenvetojen teko linkkikaavojen avulla

Monipuolisessa yhteenvetolaskelmassa tarvitaan tyypillisesti tietoa useasta eri laskentataulukosta ja/tai työkirjasta. Linkkikaavoja voi muodostaa monilla eri tekniikoilla ja niiden hallinta ja ylläpito on monesti haastavaa. Koulutuksen tavoitteena on oppia erilaisia linkittäviä yhteenvetotekniikoita sekä perehtyä linkkikaavojen muokkaukseen.

Koulutuksen sisältö:

  • taulukoiden väliset kaavat
  • kolmiulotteiset funktiot
  • työkirjojen väliset kaavalinkit
  • ulkoisen linkkien muokkaus ja tarkastelu
  • yhteenvedot Kokoa-toiminnolla (Consolidate)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietotyön tehotreeni: Excel yhteenvetojen teko linkkikaavojen avulla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä Tietotyön tehotreeni on jatkotasoinen koulutus, johon voit helposti osallistua työpisteeltäsi käsin. Koulutuksesta sopii sinulle, jos haluat hyödyntää laskukaavalinkkejä taulukoissa tai haluat muuten vain kerrata erilaisten yhteenvetotekniikoiden käyttöä.

Kustannukset

179,00 €+ alv./VAT

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietotyön tehotreeni: Excel yhteenvetojen teko linkkikaavojen avulla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä henkilöstön ICT-osaamista

Tutustu Wistecin projektinhallinta-, HTML- ja SQL-kursseihin. Katso myös sosiaalisen median suosikkikurssit sekä Excel- ja Adobe-koulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tietotyön tehotreeni: Excel yhteenvetojen teko linkkikaavojen avulla täytä seuraavat tiedot: