Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietotyön tehotreeni: Johdanto Power BI-raportointiin

Sovelto
Yhteenveto
1,5 tuntia
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Koulutus
Silmän iiris kuvattuna erittäin läheltä ja punaisella filtterillä

Tietotyön tehotreeni: Johdanto Power BI-raportointiin

Power BI on Microsoftin raportointiratkaisu, joka mahdollistaa tiedon noutamisen eri tietolähteistä, mallintamisen ja raporttien tuottamisen omalle koneelle asennetussa työpöytäsovelluksessa ja jakelun pilvipalvelun kautta raportteja tarvitseville.

Power BI -raportointityökalu  on mullistanut tavan tuottaa erilaisista tietolähteistä raportteja, joiden ulkoasu on tyrmäävä ja käytettävyys helpompaa kuin mikään. Tässä tehotreenissä saat käsityksen siitä, mistä Power BI-raportoinnissa oikeastaan on kyse.

Koulutuksen sisältö:

  • Power BI -konseptin esittely
  • Sovellukset ja lisensointi
  • Johdanto tiedon mallintamiseen ja visualisointiin
  • Johdanto valmiin raportin julkaisemiseen ja hallintaan Power BI -pilvipalvelussa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietotyön tehotreeni: Johdanto Power BI-raportointiin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä Tietotyön tehotreeni on perustason koulutus, johon voit helposti osallistua työpisteeltäsi käsin. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta Power BI -raportoinnista.

Koulutuspaikka

Verkkototeutus.

Kouluttaja

Petteri Sjöholm.

Petterillä on yli 15 vuoden kokemus kouluttajana ja konsulttina. Viime vuosina Petteri on keskittynyt ja erikoistunut ensisijaisesti Power BI – ja SharePoint -koulutuksiin. Power BI:n osalta Petteri kouluttaa raporttien tuottajia ja analyytikkoja erilaisiin osaamistasoihin perusteista vaativampaan tiedonmallinnukseen ja visualisointiin saakka. SharePointin osalta Petteri on toiminut lukuisissa SharePoint-käyttöönotoissa asiantuntijana sekä kouluttanut käyttäjiä erilaisiin rooleihin sisällöntuottajista administraattoreihin.

Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Certified Data Analyst Associate, MCITP, MCTS, MCAS Instructor, Microsoft Office Specialist Master Instructor, konsultti. Koulutusalueena mm. Power BI, SharePoint, Power Platform, Office 365, Microsoft Office -sovellukset. Erityisosaamisalueena Power BI ja SharePoint.

Kustannukset

179€ + alv. 24%

Koulutus on ilmainen Sovelto Easy -palvelun käyttäjille.

Koulusta on mahdollista toteuttaa myös räätälöidysti. Tiedustele tarjousta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietotyön tehotreeni: Johdanto Power BI-raportointiin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä henkilöstön ICT-osaamista

Tutustu Wistecin projektinhallinta-, HTML- ja SQL-kursseihin. Katso myös sosiaalisen median suosikkikurssit sekä Excel- ja Adobe-koulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tietotyön tehotreeni: Johdanto Power BI-raportointiin täytä seuraavat tiedot: