Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Tietotyön tehotreeni: PowerPoint – sujuvat esitykset

Sovelto
Yhteenveto
1 tunti
179 EUR + alv 24 %
Koulutus
Verkossa
marker Tarjonnassa myös kesällä
Alkavat koulutukset
Verkossa
179 EUR
11.8.2020

Verkossa
179 EUR
21.9.2020

Verkossa
179 EUR
16.10.2020
Tietotyön tehotreeni: PowerPoint – sujuvat esitykset | Sovelto

Tietotyön tehotreeni: PowerPoint – sujuvat esitykset

Kun olet saanut kaiken valmiiksi: otsikkodiat ovat paikoillaan, kaaviot on siirretty Excelistä ja teksti on tiivistetty sopivaksi, niin mitä vielä voit tehdä sen eteen, että asiasi esittäminen tapahtuu sujuvasti? Mitä hyötyä voisi olla dian muistiinpanoista? Haluaisitko käyttää esittäjänäkymää, jossa näet omat muistiinpanosi kannettavan näytöltä? Koulutuksesta saat paljon vinkkejä hyvistä PowerPointin hyödyntämistavoista ja sujuvasta hallinnasta esitystilanteessa.

Tämä Tietotyön tehotreeni on jatkotasoinen koulutus, johon voit helposti osallistua työpisteeltäsi käsin. Ilmoittaudu jo tänään!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietotyön tehotreeni: PowerPoint – sujuvat esitykset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Kouluttaja

Eine Lahtisalo

Eine on Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija joka on toiminut päätoimisena kouluttajana yli 15 vuotta. Hän on ollut mukana suunnittelemassa lukuisia asiakaskohtaisia koulutusprojekteja sekä toiminut monissa Office-siirtymäprojekteissa vastuukouluttajana. Itsekin innokkaana oppijana hän on työnsä ohella opiskellut HR-johtamista,liiketaloutta sekä projektinhallintaa.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MOS Master-taso, MCAS for Excel, Outlook, PowerPoint and Word, IPMA Level D – Certified Project Management Associate, ITIL Foundation 2011 Edition, Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija.

Kustannukset

179,00 € + alv./VAT

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietotyön tehotreeni: PowerPoint – sujuvat esitykset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tietotyön tehotreeni: PowerPoint – sujuvat esitykset täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: