Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tiimijohtaminen-treeniohjelma

Sovelto
Yhteenveto
10.6.-23.9.2022
   
Verkossa
Koulutus
Sovelto

Tiimijohtaminen-treeniohjelma

Tiimityöskentely on arkipäivää jo lähes kaikissa työtehtävissä ja organisaatioissa. Työt tulevat varmasti tehdyksi tiimeissä, mutta on syytä pysähtyä pohtimaan, toimiiko tiimisi tehokkaasti.Voittavan ja häviävän tiimin ero on yksinkertainen. Voittavan tiimin rakennuspalikoita ovat:

  • Selkeät yhteiset tavoitteet
  • Vahva luottamus ja konfliktienkäsittelykyky
  • Sitoutuminen ja tilivelvollisuus muita kohtaan

Mikäli nämä asiat eivät ole kunnossa, tulosta ei synny.

Tiimin johtamisen -treeniohjelma on osaSovelto Leaderin jatkuvaa oppimispalveluaja ohjelmaan osallistujat ovat oikeutettuja vuoden mittaiseen Sovelto Leader -lisenssiin.

Huipputiimin rakentaminen lähtee liikkeelle yhteisen tavoitteen kirkastamisesta!

Tiimijohtamisen treeniohjelman tukimateriaalina on mm.The Ken Blanchard yhtiöidentiimijohtamisen materiaalia.Valmennus on interaktiivinen ja koostuu verkossa tapahtuvien live-valmennusten lisäksi Sovelto Leaderin tiimijohtamisen materiaalista.

Treeniohjelma koostuu aloitustapaamisesta, neljästä interaktiivisesta valmennuksesta sekä laajasta tukimateriaalista, joka on vapaasti tukenasi treeniohjelman aikana ja sen jälkeen. Ohjelmassa rakennetaan hyvä käsitys voittavan tiimin anatomiasta, tiimin kehitysvaiheista ja johtamistarpeista, luottamuksen rakentamisesta, konfliktien käsittelykyvyn parantamisesta, sitoutumisesta ja tilivelvollisuudesta. Lisäksi saat ymmärryksen siitä, miten oppimisen johtaminen ja tiimijohtaminen linkittyvät toisiinsa, ja mikä sinun roolisi esihenkilönä on niissä. Oppimisen johtamisesta on oma treeniohjelmansa.

Etsitkö tiimijohtamisvalmennusta, joka tuottaa tehoa ja tuloksia tiimillesi?

Kun tarjoat ihmisille oikean määrän ohjausta ja tukea oikeaan aikaan, he kehittyvät nopeammin ja saavat aikaan parhaat tulokset.Hyvinvoiva ja vahva tiimi tarkoittaa voitokkaita projekteja, parempia ja nopeampia päätöksiä, aikaansaavia keskusteluita ja tiimin toimimista tiiminä ilman politikointia. Tiimin johtamisen treeniohjelmanjälkeen hyödynnät kaikkien tiimin jäsenten taitojajasynnytätsitenkilpailuetua

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tiimijohtaminen-treeniohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Treeniohjelma on suunnattu esihenkilöille, tiiminvetäjille ja johtajille, jotka haluavat kehittyä verkostonsa, tiiminsä tai organisaationsa johtamisessa.

Tutkinto / todistus

Treeniohjelma ei edellytä tiimin johtamiseen liittyviä esitietoja.

Aikataulu

10.6.–23.9.2022

Koulutuksen sisältö

ALOITUS–Johdatus tiimijohtamisen saloihin (10.06.2022)

Heinäkuu 2022 – Liidereitten lomakuukausi

M1Tiimin kehitysvaiheet (12.08.2022)
M2Luottamuksen rakentaminen&konfliktikyvykkyyden parantaminen (26.08.2022)
M3 –Sitoutuminen tehtävään ja tilivelvollisuus tiimissä (09.09.2022)
M4 –Tiimin tehtävien koordinointi ja tavoitteen toteutumisen seuranta (23.09.2022)

Koulutuspaikka

Valmennus toteutetaan SoveltoLeader -palvelussa. Online-valmennussessiot pidetään 2 viikon välein, joten aktiivinen opiskeluvaihe kestää noin2 kuukautta.

Kustannukset

588,00 €+ alv./VAT

Sisältää tiimin johtamisen valmennusohjelman sekä jatkuvan palvelun ensimmäisen 12 kuukauden käyttöoikeusmaksun, jonka jälkeen käyttöoikeutesi jatkuu maksullisena 49€/kk yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tiimijohtaminen-treeniohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Käytännönläheiset esimiesvalmennukset!

Esimiesakatemian syksyn tarjonnasta löydät aloittavan esimiehen tehovalmennukset, johtajuuden kehittämisohjelmat sekä suositut Master Leader -valmennukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tiimijohtaminen-treeniohjelma täytä seuraavat tiedot: