Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tilanteen mukainen johtaminen -treeniohjelma

Sovelto
Yhteenveto
2 kuukautta
   
Verkossa
Koulutus
Sovelto

Tilanteen mukainen johtaminen -treeniohjelma

Tilanteen mukainen johtaminen tarkoittaa sitä, että johtaja kykenee tunnistamaan tavoite- ja tehtäväkohtaisesti tekijän kehitysvaiheen ja tarjoamaan ohjausta ja tukea tarpeen mukaan.

Valmennusohjelmassa rakennetaan hyvä käsitys

  • tehokkaasta tavoiteasetannasta, johdettavan tilanteen tunnistamisesta.
  • johtamistyyleistä ja -keskusteluista.
  • palautteen antamisesta ja valmentavasta johtamisesta.

Lisäksi saat eväitä virtuaali- ja hybridijohtamiseen.

Tilanteen mukainen johtaminen -treeniohjelma on osaSovelto Leaderinjatkuvaa oppimispalvelua ja ohjelmaan osallistujat ovat oikeutettuja vuoden mittaiseen Sovelto Leader -lisenssiin.

Etevä tilannejohtaja mahdollistaa organisaation kasvun!

Tilanteen mukainen johtaminen -treeniohjelman tukimateriaalina on mm. The Ken Blanchard yhtiöiden kehittämä SLII®, jokaon laajimmin maailmassa käytetty johtamisen malli.Se opettaa johtajat käyttämään johdettavan tarpeiden mukaista ja tilanteeseen sopivaa johtamistyyliä. Valmennus on interaktiivinen ja käyttää tehokkaita tekniikoita SLII-mallin oppimiseen nopeasti ja tehokkaasti.

Etsitkö johtamisvalmennusta, joka tuottaa tehoa ja tuloksia tiimillesi?

Kun tarjoat ihmisille oikean määrän ohjausta ja tukea oikeaan aikaan, he kehittyvät nopeammin ja saavat aikaan parhaat tulokset.

Ei ole kahta ihmistä, joilla on sama osaaminen ja itseluottamus tehdä työnsä. Jokainen tarvitsee juuri hänelle sopivan määrän ohjausta ja tukea eri tavoitteissaan ja tehtävissään. Siksi ei ole yhtä oikeaa tapaa johtaa, ei yhtä autuaaksi tekevää ismiä. Edes coaching ei sovi kuin puoleen arjen johtamistilanteista. Enemmistö meistä käyttää silti vain yhtä, itselleen helppoa tai luontaista johtamistyyliä lähes kaikissa tilanteissa.

“54 % johtajista käyttää tilanteesta riippumatta vain yhtä johtamistyyliä*. Tämä tarkoittaa sitä, että 50 % tilanteista johtajat käyttävät jotain sellaista johtamistyyliä, joka ei lainkaan sovi työntekijän tarpeeseen.”

*Getting to Know the LBAII, The Ken Blanchard Companies.

Parhaat johtajat johtavat tilanteen mukaan ja antavat työntekijöille juuri heidän tarvitsemansa määrän ohjausta ja tukea juuri oikealla hetkellä. He antavat ohjeita tai tukevat itsenäisyyttä, jotta työntekijät oppivat ja onnistuvat. He osaavat kehittää työntekijöitten osaamista, itseluottamusta ja yhteisöllisyyttä niin, että työntekijät saavuttavat yhdessä sovitut tavoitteet ja tekevät tulosta koko työyhteisölle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tilanteen mukainen johtaminen -treeniohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Treeniohjelma on suunnattu esihenkilöille, tiiminvetäjille ja johtajille, jotka tarvitsevat työssään verkoston tai organisaation tilanteen mukaista johtamista.

Tutkinto / todistus

Treeniohjelma ei edellytä tilanteen mukaiseen johtamiseen liittyviä esitietoja.

Aikataulu

1.4.–27.5.2022

Koulutuksen sisältö

ALOITUS –Parasta johtamista on tilanteen mukainen johtaminen (01.04.2022)
M1 –Strategian muuttaminen tekemiseksi, tavoitteen asettaminen (15.04.2022)
M2 –Johtamistarpeen tunnistaminen (29.04.2022)
M3 –Erilaisten johtamistyylien joustava ja tehokas käyttö (13.05.2022)
M4 –Eteenpäin vievät 1:1 keskustelut (27.05.2022)

Koulutuspaikka

Valmennus toteutetaan SoveltoLeader -palvelussa. Online-valmennussessiot pidetään 2 viikon välein, joten aktiivinen opiskeluvaihe kestää noin2 kuukautta.

Kustannukset

588,00 €+ alv./VAT

Sisältää tilanteen mukaisen johtamisen valmennusohjelman sekä jatkuvan palvelun ensimmäisen 12 kuukauden käyttöoikeusmaksun, jonka jälkeen käyttöoikeutesi jatkuu maksullisena 49€/kk yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tilanteen mukainen johtaminen -treeniohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Käytännönläheiset esimiesvalmennukset!

Esimiesakatemian syksyn tarjonnasta löydät aloittavan esimiehen tehovalmennukset, johtajuuden kehittämisohjelmat sekä suositut Master Leader -valmennukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tilanteen mukainen johtaminen -treeniohjelma täytä seuraavat tiedot: