Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

VMware vSphere: Fast Track 7.0

Sovelto
Yhteenveto
5 päivää
4 900 EUR + alv 24 %
13.12.2021
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Mies tekee töitä tietokoneen äärellä

VMware vSphere: Fast Track 7.0

Tällä VMware vSphere kurssilla opit paitsi vSphere 7.0 ympäristön pystytyksen ja määrittelyn myös isommissa ympäristöissä tarvittavien ominaisuuksien käytön. Tämä koulutus pidetään tavallista pidemmillä kurssipäivillä ja sisältää sekä VMware vSphere: Install, Configure, Manage 7.0 -kurssin että myös merkittävän osan Optimize & Scale 7.0 -kurssin asioista.

VMware vSphere: Fast Track 7.0 -kurssin jälkeen osaat pystyttää ja määrittää VMware vSphere -ympäristön ja hyödyntää sitä täysipainoisesti sekä myös sen enterprise / skaalautuvuus ominaisuuksia. Koulutuksessa käydään läpi vSphere 7.0 -ympäristön asentaminen, konfigurointi sekä ylläpito mukaanlukien isojen ympäroistöjen tarpeet. Kurssin suorittaminen on myös edellytys VCP (VMware Certified Professional) -statuksen saavuttamiseen. Kurssista noin 40 prosenttia on käytännön harjoituksia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta VMware vSphere: Fast Track 7.0, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille VMware vSphere ylläpitäjille, jotka joutuvat myös mahdollisesti hallitsemaan vSphere Enterprise Plus version kehittyneimpiä ominaisuuksia. Verrattuna VMware vSphere Install, Configure, Manage -kurssiin on tämän kurssin sisälltö selvästi laajempi erityisesti isommissa ympäristöissä tarvittavien ominaisuuksien osalta ja sisältää asioita, joka aiemmin oli vain erillisessä Optimize & Scale kurssissa.

Tämä kurssi on myös välttämätön pohja VMware lisätuotteiden kuten Horizon View opiskelulle. Kurssilla käytetään uusinta vSphere 7.0 -versiota. Kurssi sopii kuitenkin hyvin myös edellisten versioiden (6.X) käyttäjille.

Kurssin osallistujalla tulee olla perustiedot Windows-käyttöjärjestelmästä. VMware vSphere -ympäristön tuntemusta ennakolta ei edellytetä.

Aikataulu

Huom. Tällä kurssilla käydään 5 kalenteripäivässä 7 päivän asiat ja kurssipäivät alkavat tavallista aikaisemmin ja kestävät tavallista pidempään.

Aikataulu:1. päivä

 • Yleistä
 • VMware vSphere infrastruktuurin asennus ja perusmäärittelyt
 • Virtuaalikoneet
 • VMware vCenter Server

2. päivä

 • Verkkopalvelut
 • Tallennusympäristö

3. päivä

 • Virtuaalikoneiden edistynyt hallinta
 • Resurssien hallinta ja valvonta

4. päivä

 • VMware vSphere 7 klusterit
 • Verkon skaalautuvuus

5. päivä

 • vSphere Lifecycle Management
 • VMware vSphere Host hallinnan skaalautuvuus
 • Tallennusjärjestelmän skaalautuvuus

Kouluttaja

Kurssin vetäjänä toimii pitkäaikainen VMware vSphere -ammattilainen, VCI, VCIX, VCAP Pertti Pellonpoika. Opetus on suomeksi.

Kustannukset

Kurssi maksaa 4900€/hlö.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta VMware vSphere: Fast Track 7.0? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Investoi koulutusseteleihin!

Hanki nyt koulutusseteleitä ja saat vuoden lisäaikaa koulutuspäätöksille. Koulutusseteleillä saat myös koulutukset edullisemmin kuin yksittäin tilattuna.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta VMware vSphere: Fast Track 7.0 täytä seuraavat tiedot: