Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravitsemuksen ABC

Spartan Academy
Yhteenveto
3 tuntia
153,23 EUR + alv 24 % (yht. 190,01 EUR)
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
RAVITSEMUKSEN ABC

Ravitsemuksen ABC

Haluatko tietää mikä merkitys ravinnolla on hyvinvoinnille?Verkkokoulutuksessa opit energiaravintoaineista, vitamiineista, hivenaineista, antioksidanteista, kuiduista, pro- ja prebiooteista, tulehdusta estävästä ruokavaliosta, suoliston hyvinvoinnin edistämisestä, kehon puhdistamisesta ja sokerin himon aisoihin laittamisesta.

Verkkovalmennusantaa sinulle teoreettisen ymmärryksen lisäksi myös käytännön vinkkejä niin omaan arkeesi kun myös ohjaustyöhön asiakkaiden parissa. Opit löytämään ruoasta elinvoimaa, suorituskykyä ja pitkää ikää. Koulutus sopii mainiosti myös elämäntaparemontin tekijälle ja laihduttajalle.

Koulutuksen sisältö

  • Ravintoaineet, vitamiini, hivenaineet, antioksidantit…
  • Suoliston merkitys hyvinvoinnissa
  • Aivotoiminnan tehostaminen
  • Kehon puhdistaminen ja paastot
  • Meal Prep -välipalat

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravitsemuksen ABC , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Oletko hyvinvointivalmentaja, Personal trainer, liikunnanohjaaja tai kiinnostunut oppimaan ravinnosta? Koulutus sopii sinulle, joka haluat täydentää osaamistasi ja tietää perusasioiden lisäksi syvällisemmin ravinnosta ja sen merkityksestä hyvinvoinnille.

Kouluttaja

Rachel Tokola

Kustannukset

190 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravitsemuksen ABC ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Spartan Academy

Toiminnallisen harjoittelun ja kamppailu-urheilun asiantuntija palveluksessasi

Spartan Academyn osaamisen ytimessä ovat huippuunsa hiotut koulutukset, joita ylpeydellä viedään myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Kahvakuulat, toiminnallinen harjoittelu ja kamppailulajit ovat Spartan Academyn keihään kärkiä. Spartan Academyn tehtävä on kehittää juuri sinua lajissasi ja avata ovia uusille tuulille. Spartan Academy...


Lue lisää kouluttajasta Spartan Academy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Spartan Academy

Pitkämäenkatu 13
20250 Turku

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ravitsemuksen ABC täytä seuraavat tiedot: