Senioriohjaaja

Spartan Academy
Yhteenveto
3 lähipäivää + 14h luentoja
   
Espoo
Koulutus
Senioriohjaaja

Senioriohjaaja

Senioriohjaaja toimii ikääntyvien valmentajana. Koulutuksessa täydennät aiempaa osaamistaan fyysisestä harjoittelusta. Valmennuksessa saat täsmätietoa siitä, mitä ikääntyminen tekee ihmisen fyysiselle kunnolle, miten pehmytkudosten ja nivelten toiminnasta pidetään huolta, ja millä keinoilla ikääntyvät voivat kehittää fyysistä toimintakykyään.

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat erottautua ohjaajana eduksesi. Monimuotokoulutuksessamme säästät matka- ja majoituskustannuksissa kouluttautumalla osaksi kotona, sillä lähipäivien lisäksi pidämme myös etävalmennusosuuksia.

MONIPUOLISTA OSAAMISTASI

Haluatko tietää enemmän ikääntyvien fyysisestä harjoittelusta? Koulutuksessa opit teoreettisen tiedon lisäksi käytännön harjoitteita, joilla ikääntyvä liikkuja ja vanheneva väestö on mahdollista pitää toimintakuntoisena.

Opit teoriaa ja käytäntöä, toimintakyvyn ylläpidosta, fysiologiasta, motorisesta kunnosta, terveydestä, muutoksista elimistössä, unen ja ravinnon merkityksestä sekä testauksesta ja asianmukaisen harjoittelun rakentamisesta.

Aiemmin Personal Tarainer koulutuksenkäyneelle, tai liikunnan ohjauksen osaamisen hankkineelle, ikääntyvien ohjaaminen tarjoaa erinomaisen jatkokoulutuksen.  Se on hyödyllinen lisä oman osaamistason kehittämiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Senioriohjaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat erottautua ohjaajana eduksesi.

Koulutuspaikka

Espoo, Talli Gym, (Suurpellon liikekeskuksessa).

Kouluttaja

Petri Halonen, Naprapaatti

Satu Salo, Fysioterapeutti

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 580 €(sis. alv 24 %)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Senioriohjaaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Spartan Academy

Toiminnallisen harjoittelun ja kamppailu-urheilun asiantuntija palveluksessasi

Spartan Academyn osaamisen ytimessä ovat huippuunsa hiotut koulutukset, joita ylpeydellä viedään myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Kahvakuulat, toiminnallinen harjoittelu ja kamppailulajit ovat Spartan Academyn keihään kärkiä. Spartan Academyn tehtävä on kehittää juuri sinua lajissasi ja avata ovia uusille tuulille. Spartan Academy...


Lue lisää kouluttajasta Spartan Academy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Spartan Academy

Pitkämäenkatu 13
20250 Turku

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Senioriohjaaja täytä seuraavat tiedot: