Aicha Manai

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Aicha Manai

Aicha Manai

Yrittäjyyden, maahanmuuton, diversiteetin ja inkluusion asiantuntjia

Yrittäjyyden, nuorison, maahanmuttokysymysten sekä diversiteetin ja inkluusion asiantuntija Aicha Manai, kouluttaa yrityksiä ja organisaatioita kohtaamaan tulevaisuutta ymmärtämällä paremmin nykyhetken trendejä. Hän laajentaa yleisön ymmärrystä muun muassa monimuotoisuuden edistämisestä, yrittämisen olosuhteista ja tulevaisuudesta Suomessa sekä maahanmuuttoon ja nuorisoon liittyvistä kysymyksistä.

Aicha on taustaltaan ekonomi, yritysneuvoja ja työelämävalmentaja. Hän on työskennellyt pitkään pk-yrittäjien parissa Suomen Yrittäjillä ja omaa sitä kautta syvän ymmärryksen yrittämisen olosuhteista niin Suomessa kuin maailmallakin. Aicha on vetänyt lukuisia projekteja, joiden avulla on lisätty vähemmistöjen representaatiota yrityskentällä, vahvistettu nuorten työelämätaitoja, valmennettu pk-yrittäjistä kasvuhakuisempia ja syvennetty yritysten ymmärrystä diversiteetin tärkeydestä.

Aicha on inspiroiva ja herättelevä, monimuotoisen taustan omaava puhuja, joka on pitänyt lukuisia puheenvuoroja yrittäjyyden, maahanmuuton sekä diversiteetin ja inkluusion teemoista. Hän toimii myös innostavana fasilitaattorina ja juontajana.

Aiheet:

Yrittämisen tulevaisuus Suomessa

Nuorten yrittäjyyspolut

Millenniaalit ja Z-sukupolvi

Maahanmuutto ja kotoutuminen

Kansainvälisten osaajien houkuttelu

Monimuotoisuus ja inklusiivisuus työelämässä

Representaatio ja inklusiivinen markkinointi

Juontotehtävät

Webinaarit ja verkkokoulutukset

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aicha Manai, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.