Aki Ahlroth

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Aki Ahlroth

Aki Ahlroth

Järkytä avoimuudella - ota askel kohti parempaa työelämää

Työelämän kehittämisen sekatyömies Aki Ahlroth on intohimoinen paremman työelämän, johtamisen sekä yrityskulttuurin suunnannäyttäjä. Akin esikoiskirja &quotJärkytä avoimuudella&quot on rohkean henkilöstöjohtamisen ja avoimen yrityskulttuurin sanansaattaja. Duunitorin päätoimittaja, Leadelight -yrityksen perustaja Aki Ahlroth laittaa kirjassaan työelämän tabut halki, poikki ja pinoon. Sanojaan säästämättä ja järkyttävän avoimesti hän ruotii työelämään pesiytyneitä &quotitsestäänselvyyksiä&quot, joita ei kuitenkaan noudateta. Näitä teemoja Aki käsittelee ajatuksia herättävästi, avoimuudella myös luennoillaan.

Ahlrothin tavoitteena on ihmistä arvostavan ja luottamusta synnyttävän (henkilöstö)johtamisen saattaminen mahdollisimman monen ulottuville. Hän haluaisi, että luotaisiin olosuhteet, joissa työhönsä voisi rakastua jatkuvasti uudelleen. Kantavat teemat ovat rohkeus, intohimo, läpinäkyvyys ja uteliaisuus. Hän välttää tyytymistä keskinkertaisuuteen ja rohkaisee yleisöä lopettamaan pelkäämisen ja ottamaan riskejä.

Aki puhuu räätälöidyillä luennoillaan osuvasti digiajan johtamisesta, itsensäjohtamisesta, työnantajamielikuvasta, työelämän muutoksesta sekä osaamisen kehittämisestä ja nykyajan urapoluista. Yksi Akin suosituimmista luennoista on esikoiskirjaan perustuva &quotJärkytä avoimuudella&quot.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aki Ahlroth, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.