Aki Linnanahde

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Aki Linnanahde

Aki Linnanahde

Sanavalmis esiintyjä, palkittu juontaja

Aki Linnanahde on palkittu juontaja, toimittaja ja tv-tuottaja, joka tunnetaan sanavalmiudestaan, huumoristaan sekä kyvystään pitää yleisön mielenkiinto yllä ja luoda tilaisuuteen toivottua tunnelmaa.

Aki on media-alan rautainen ammattilainen, joka aloitti työnsä radion parissa Hjallis Harkimon omistamalla urheiluun painottuvalla Sport FM:llä. Täältä Akin tie johti Radio Citylle ja vuonna 2006 hän sai työstään kollegansa Jussi Heikelän kanssa Vuoden radiojuontaja 2006- tittelin. Akin tunnetuimpia ohjelmia ovat olleet Radio Rockin äärimmäisen suosittu aamuohjelma Heikelä-Linnanahde Korporaatio sekä Novan Enbuske ja Linnanahde Crew aamushow ja televisiossa esitetty Enbuske ja Linnanahde -talk show.

Aki nimettiin vuonna 2010 MTV Median jääkiekkotuottajaksi vastuualueenaan uuden kiekkotuotteen suunnittelu ja tuotannon johtaminen. Hän on toiminut tuottajana ohjelmissa Mestareiden mestari sekä Tuomas Enbuske Talk Show.

Palo radiotyötä ja juontamista kohtaan veti Akin kuitenkin takaisin radion pariin. Nykyään Aki vetää Minna Kuukan kanssa Radio Novan aamu- ohjelmaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aki Linnanahde, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.