Aki Riihilahti

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Aki Riihilahti

Aki Riihilahti

Motivoiva luennoitsija

Aki Riihilahti pelasi 17 vuoden ajan ammattijalkapalloa maailman kovimmissa liigoissa, esim. Englannin Valioliigassa, Saksan Bundesliigassa sekä Mestarien liigassa.

Akissa konkretisoituvat tarinat tahdosta, intohimosta, strategisesta suunnittelusta ja kovasta työstä. Tämä oli totta pelikentällä, niin kotimaassa HJK:ssa, kuin Englannin, Saksan, Norjan ja Ruotsin liigoissa, joissa kaikissa hänet tunnettiin ennen kaikkea tinkimättömästä asenteesta sekä hurjasta työmoraalistaan. Viime aikoina Aki on osoittanut samoja ominaisuuksia Helsingin Sonera Stadiumin toimitusjohtajana. Akin johdolla stadionyhtiön talous ja käyttöaste ovat kääntyneet pakkasen puolelta plussalle ja se on asemoinut itsensä yhdeksi kiinnostavimmaksi tekijäksi pääkaupunkiseudun kasvavilla wellness-markkinoilla.

Englannissa Aki on myös yksi tunnetuimmista suomalaisista hänen seitsemän vuoden ajan The Timesiin kirjoittamansa kolumnin ansiosta. Aki on myös aina ymmärtänyt jatkuvan itsensä kehittämisen merkityksen: joukkuetovereiden keskittyessä pelikonsoleihin ja myöhemmin luksus-elämään. Aki suoritti MBA-tutkinnon Liverpoolin yliopistossa.

Akin luentoaiheita ovat esimerkiksi:

- Motivointi

- Muutosjohtaminen

- Kannustaminen parempaan

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aki Riihilahti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.