Anni Laurila

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Anni Laurila

Anni Laurila

Yhteinen tulevaisuutemme on jokaisen käsissä

Anni Laurila on nuori arkkitehti, joka ylittää perinteisiä rajoja tuodakseen ratkaisuja maailmanlaajuisiin haasteisiin. Häntä on kuvailtu maailmanparantajaksi ja &quotsuperälyköksi&quot mediassa mm. Kauppalehdessä, YLE Teemalla, MTV:llä, Aalto-yliopiston tulevaisuuden toivona sekä Tekniikka & Taloudessa. Hänen matkansa tähän päivään on tehnyt hänen näkökulmansa alati muuttuvasta maailmasta ainutlaatuiseksi.

Anni valmistui Singularity Universityn Global Solutions -ohjelmasta, joka kerää visionäärejä ratkomaan maailman suurimpia ongelmia edistyksellisten teknologioiden ja yrittäjyyden avulla. Ohjelma järjestettiin NASA:lla Piilaakson sydämessä, jossa Anni teki yhteistyötä menestyneistä teknologiayrittäjistä ja vaikuttajista koostuvien huippuosaajien kanssa ymmärtääkseen laajasti eri alojen teknologisesta kehityksestä, sen disruptiivisesta vaikutuksesta ja potentiaalista ratkoa globaaleja ongelmia.

Anni pääsi Singularity Universityyn voittamalla Suomen ensimmäisen Global Impact Challenge -kilpailun, jossa haettiin ideoita miljoonien ihmisten elämänlaadun parantamiseksi. Hänen ideansa oli keino Kiinan vedenlaadun parantamiseksi. Seuraavina vuosina Anni itse järjesti kilpailua, tarjotakseen muille saman mahdollisuuden.

Arkkitehtinä Anni on tehnyt rakennus- ja kaupunkisuunnittelua Suomessa, Kiinassa ja Afrikassa. Hänen erikoisalaansa on kaupunkialueiden ja rakennusten potentiaalin löytäminen sekä niiden tulevaisuuden turvaaminen suunnitteluratkaisujen avulla. Tässä tärkeä rooli on myös teknologian kehityksen ymmärtämisellä kaupunkien pitkäjänteisessä suunnittelussa. Hän on myös toiminut yrittäjänä Piilaaksossa ja Suomessa.

Anni Laurila on World Economic Forumin Global Shapers -jäsen, jonka Yhdysvaltojen entinen varapresidentti Al Gore on kouluttanut Climate Leaderiksi – puhumaan vaikuttavasti ilmastonmuutoksesta ja eri alojen kestävistä ratkaisuista. Anni on kutsuttu puhujaksi Suomessa ja Yhdysvalloissa monipuolisesti eri tapahtumiin. Atlantin toisella puolella hän on puhunut Singularity Universityssä NASA:lla ja San Franciscon Leadership Forumissa. Suomessa hän on puhunut mm. nuorten startup-yhteisöjen sekä vaikuttajien ja teknologiajohtajien tapahtumissa.

Annin aiheita ovat tulevaisuuden mullistavat teknologiat, maailman haasteiden ratkaiseminen, arkkitehtuuri, laajamittainen kaupunkien suunnittelu sekä yrittäjyys.

Anni Laurilan suurin tavoite puhujana on inspiroida kuuntelijaa hakemaan pelottomasti oman polkunsa ja tapansa ratkoa maailman haasteita, sekä ottamaan ratkaisevat askeleet matkan aloittamiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anni Laurila, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu