Anni Lintula

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Anni Lintula

Anni Lintula

Digitaalisen median asiantuntija, luova johtaja, inspiroiva esiintyjä

Anni Lintula on digitalisaation asiantuntija ja mediayhteisöjen rakentamisen ammattilainen, jolla on yli 10 vuoden kokemus digitaalisen transformaation johtamisesta, verkkoyhteisöjen rakentamisesta ja nuorten ammattilaisten johtamisesta.

Uransa aikana Lintula on päätoimittanut ja johtanut monikanavaisia mediabrändejä, kuten Demiä ja Lily.fitä, ja rakentanut verkkoyhteisöjä niin median sisällä kuin yritysasiakkaiden tarpeisiin. Hän on ratkonut digitalisaation haasteita ja mahdollisuuksia A-lehtien johtoryhmässä ja toiminut neuvonantajana ja hallituksen jäsenenä media-alan yrityksissä ja yhteisöissä. Työssään nuorten medioiden liiketoimintajohtajana ja mediayhtiön johdossa hän on nähnyt aitiopaikalta, kuinka digitalisaatio ja sosiaalinen media ovat haastaneet perinteisen liiketoimintaympäristön ja haastaneet yritykset muutokseen.

Lintula on myös vakituisena keskustelijana Ylen aamu-tv:ssä digitalistaation ja someen liittyvissä teemoissa. Hän on myös tunnettu ja inspiroiva puhuja, joka on ollut ehdolla Vuoden Puhujaksi Speakesforumin kilpailussa.

**Puheenvuorojen aiheita ja näkökulmia:**

• Johtaminen: näin somesukupolvi haastaa johtamisen ja työyhteisön muutokseen. Kohderyhmä: keskijohto ja esihenkilöt

• Johtaminen: mitä somesukupolvi odottaa työnantajalta ja työyhteisöltä? Kohderyhmä: keskijohto ja esihenkilöt

• Viestintä ja markkinointi: Monologista dialogiksi: osallisuus markkinoinnin supervoimana (kohderyhmä; markkinoinnin ja viestinnän tiimit)

• Vallan uudet vaatteet: läpinäkyvyys, avoimuus ja matala hierarkia onnistumisen edellytyksinä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anni Lintula, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.